Elis Gustafsson

Elis Gustafsson

Elis Gustafsson är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Elis Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Elis Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 48 omdömen med ett betyg på 4.8. Elis Gustafsson har haft 59 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 90% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-10

48 omdömen om Elis Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2022
Johnny J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elis Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kalmar

Vad kan jag säga, önskade 500 och fick 600 på ca en månad. Allt gott

Tobias H
Djurängen

Bra bemötande. Trots bakslag så gick det bra med försäljningen och Elis va hela tiden ärlig och lätt att nå.

Jeanette H
Djurängen

Med rådande situation så har Elis gjort vad han kunnat för att hjälpa oss och till slut gick det🙏, tacksam för dom snabba återkopplingarna när vi undrar om div saker. Rekommenderar honom

Tobias S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elis Gustafsson en del av Fastighetsbyrån Kalmar
Berga

Bra och professionellt bemötande, snabb och tydlig respons på frågor. Allt i sin ordning helt enkelt och det blev en smidig affär. Vänder mig gärna till Fastighetsbyrån och Elis igen i framtiden. Kan rekommenderas.

David M
Norrliden

Trevlig, driven och kan sin sak

Terje Ø
Malmen

Trevlig, kunnskapsrik og imötekommen - og fleksibel for pragmatiske lösninger

Axel N
Tegelviken

Väldigt proffsig, super duktig och en riktig stjärna!

Viktor T
Skälby

Elis och jag hade en god kommunikation genom hela processen och jag kände mig trygg med att hans omdöme kring försäljningen. Elis har mött mina förväntningar och säljupplevelsen har varit mycket bra.

Tobias A
Skälby

Inte så mycket mer att skriva än att han var jättebra och pålitlig.

Åke B
Oxhagen

Trevlig, professionell. Förklarade och hjälpte oss med de frågor vi ställde till honom.. Vi är mycket nöjda med hans engagemang.