Eric Bergzén är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Eric Bergzén har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Eric Bergzén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-10 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.8. Eric Bergzén har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

81 omdömen om Eric Bergzén

Sedan starten hos Reco 2022
  • köpte sitt hus med hjälp av Eric Bergzén en del av Fastighetsbyrån Kalmar
    • Söderåkra
    2023-03-11 Verifierad kund
    Eric har ett varmt och genuint bemötande, från första sekund kände vi oss trygga och glada över att det var just Eric som förmedlade bostaden vi köpte. Han uppvisar ett stort intresse och kunskap kring bostaden, och kunde besvara alla tänkbara frågor.

Erics professionalism, kompetens och lättsamma personlighet gör att vi innerligt rekommenderar honom till alla potentiella säljare och köpare. Han är ett givet val den dagen en bostadsaffär blir aktuell igen för oss.
    Tack snälla för det fina omdömet! Hoppas verkligen att ni ska trivas i många år framöver! Eric Bergzén
  • 2023-02-27 Spontant omdöme
    Eric utstrålade ett förtroende längs med hela affären. Vi som nya köpare i villamarknaden fick hela tiden uppbackning på alla våra frågor. Eric var väldigt professionell och enkel under processen. Det var uppfriskande att ha en mäklare som var genuint intresserad i oss som köpare och våra behov från visning till kontraktsskrivning och allt därefter. Rekommenderar starkt Eric, 5/5 stjärnor!
    Tusen tack för den fina rekommendationen och hoppas att ni ska trivas bra i ert nya hus många år framöver! Eric Bergzén
    2023-02-06 Verifierad kund
    Vänlig tillgänglig informerad effektiv
  • köpte sitt hus med hjälp av Eric Bergzén en del av Fastighetsbyrån Kalmar
    • Rockneby
    2023-01-27 Verifierad kund
    Tillgänglig och väldigt serviceinriktad!
    • Hagby
    2022-11-09 Verifierad kund
    Kunnig, professionell och trevlig
    • Hagby
    2022-11-09 Verifierad kund
    Super trevlig och engagerad.
    Kan verkligen rekommendera Eric!
    • Bergkvara
    2022-10-26 Verifierad kund
    Vi har haft en del synpunkter på hur starten var från tidigare mäklare.
    Det har varit en tuff tid med många visningar och t.o.m. en ”fejk” spekulant. Eric har fått slita hårt för att ro köpet i land. Han har varit tillmötesgående och omtänksam.
    Nu är vi nöjda trots att vi fick gå ner mycket i pris.
    Hej Birgitta,
    Jag förstår er fullt ut och det är alltid en utmaning att ta över ett uppdrag från fd kollega. Oturligt nog hamnade ni mitt i en förändring på många plan. Tack för ert tålamod och lycka till med ert nya boende. Mvh Eric
    • Trekanten
    2022-10-24 Verifierad kund
    trevligt bemötande . bra genomgång av försäljningen av huset. svarade på våra frågor. ringde om antal som skulle komma på visningar och genomgång efter visningen. ringde när vi fick in bud på huset som vi tog . sedan snabb beslut till att vi skrev kontraktet. mycket nöjd med Erik Bergzén .
    • Berga
    2022-10-16 Verifierad kund
    Professionell service och bemötande från början till slut!
    • Torsås
    2022-10-06 Verifierad kund
    Professionell, effektiv och lyckades få försäljning i hamn trots oklart marknadsläge.