Isabelle Öberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kalmar

Isabelle Öberg har varit registrerad mäklare sedan 2022-11. Isabelle Öberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.5. Isabelle Öberg har haft 3 försäljningar sen 2023-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-02 - 2023-05

8 omdömen om Isabelle Öberg

Sedan starten hos Reco 2023
  • M
    köpte sitt hus med hjälp av Isabelle Öberg en del av Fastighetsbyrån Kalmar
    2023-05-27 Verifierad kund
    Fina kontakter genom affären. Återkopplar, handlingskraftig och följer upp. Även om vi krånglade med ganska många funderingar och invändningar på saker så kunde Isabelle möte upp, ta reda på och återkom glatt utan att vi någonsin behövde känna oss besvärliga. Seriös och engagerad, proffsig och trevlig hela vägen. Kommer att bli en klippa på mäklarkontoret.
    Tack snälla, det gör mig verkligen glad att ni uppskattar mitt arbetssätt och att vi tillsammans hittade en smidig lösning för alla parter.
    Stort grattis & lycka till med er nya drömbostad, jag är övertygad om att den kommer passa er som handen i handsken! Det ska bli kul att följa er resa! Med vänliga hälsningar Isabelle
    2023-05-24 Verifierad kund
    Ordning och reda.
    Trevligt bemötande.
    Lyssnade av.
    Mycket bra samarbete och dialog.
    Stort tack Marie! Jag är glad att just jag fick hjälpa er med försäljningen och att vi tillsammans hade ett gott samarbete med en gemensam målbild från start till mål! Detta gjorde vi tillsammans! Tack återigen! Mvh Isabelle Isabelle Öberg
    2023-05-23 Verifierad kund
    Hej Isabelle Öberg sålde vår fastighet i Påryd, mycket duktig tjej och proffsig hon kommer gå långt i sin bransch lycka till i framtiden Isabelle.
    Tack för förtroendet och för ditt fina omdöme Peo! Med ett gott samarbete och en tydlig plan kommer man långt! Era köpare får nu ett fantastiskt hus som nu är redo för nya ägare! Tack återigen!
    • Krafslösa
    2023-04-23 Verifierad kund
    Vi hade en bra upplevelse, Isabelle gjorde det bästa utefter förutsättningarna och vi hittade ett bra hus som vi har letat efter länge.
    Tack Moa! Önskar er all lycka till med ert nya drömboende där alla förutsättningar för ett trivsamt boende finns! Mvh Isabelle Isabelle Öberg
    2023-03-25 Verifierad kund
    Väldigt tillmötesgående, mycket trevlig samt snabb återkoppling vid frågor.
    Tack Michaela! Lycka till med ert nya drömboende och hoppas att ni ska trivas många år framöver!
    • Krafslösa
    2023-03-22 Verifierad kund
    Isabelle har gjort ett jättebra jobb med att sälja villan snabbt och smidigt! Bra kontakt , förstående o lätt att nå när det har varit mycket frågor. Mycket hjälpsam mäklare.
    Det kanske var din första sålda villa, men garanterat kommer du att få sälja många med den kunskapen, ödmjukheten och drivkraften. Lycka till i framtiden! Tack hälsar Anita med familj.
    Tack snälla Anita för dina värmande ord och ditt vackra omdöme! Det var en förmån för mig att få vara en del av den resa du nu gjort och jag tackar ödmjukast för vårt samarbete tillsammans! Jag önskar dig all lycka till i ditt nya boende och jag hoppas innerligt att du kommer trivas lika bra som du gjort under alla år i ditt underbara hus! Varma hälsningar Isabelle Isabelle Öberg
    2023-03-15 Verifierad kund
    Hela upplevelsen från första mötet till avslutad affär är jag mycket nöjd med. Jag har känt ett stort förtroende där Isabelle har varit lyhörd och förstående med mina önskemål. Jag kan varmt rekommendera henne. Isabelle får högsta betyg utav mig. Med vänliga hälsningar
    Sonja Lorentzson
    Tack snälla Sonja för ditt fina omdöme! Med högt engagemang och ett gott samarbete lyckas man som allra bäst! Det har varit en otroligt fin resa tillsammans vid din sida och jag är tacksam för förtroendet! Stort lycka till med ditt nästa drömboende! Varma hälsningar Isabelle Isabelle Öberg
    2023-03-14 Verifierad kund
    Allt enligt förväntan, snabba svar och engagerad. Nu är man såklart partisk eftersom vi fick huset. Men jag är nöjd med min upplevelse.
    Tack Alex, det ska bli kul att få följa er lilla familj i ert nya drömboende! Gratulerar än en gång till ett fantastiskt hus där ni förhoppningsvis kommer trivas lika länge som nuvarande ägare gjort!