Caroline Lindquist
Caroline Lindquist är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona
.Caroline Lindquist har varit registrerad mäklare sedan 2007-06. Caroline Lindquist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 248 omdömen med ett betyg på 4.8. Caroline Lindquist har haft 29 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 248 Läs vad Caroline Lindquist
köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Lindquist en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Hon är riktigt grym!!
hon svara och uppdatera mig för det lilla minsta även när hon sitter upptagen då få jag sms ¨ringer dig efter mötet¨
riktigt professionell.
Hitham Alanzi -
sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Lindquist en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Mycket trevlig och tillmötesgående, hjälpte oss till en bra affär och var alltid tillgänglig när vi behövde ha svar på våra frågor ,vi rekommenderar henne varmt.
Jättebra service och bemötande även om hon hade semester uppskattas väldigt mycket
En kanon tjej som gjorde en kanon jobb.
Helt ok
Blev inte mkt kontakt då försäljningen blev avklarad ganska snabbt -
Caroline var mycket hjälpsam och engagerad under hela försäljningen.
Sakkunnig, tydlig, förstående, målinriktad.
Mkt trevlig, professionell men ochså personlig. Förvantad mig en kunnig person som kunde svara på våra frågor och var realistisk
Mycket nöjd med allt. -
Caroline var trevlig och tillmötesgående.
Tillgänglig hela tiden och proffesionell.
Fam Markezic -
Caroline är helt fantastisk på alla sätt och vis. Det är andra gången Caroline säljer en lägenhet åt oss med vinst. Hon är alltid lyhörd för önskemål och frågor, samt trygg i sitt yrke. Vi kommer alltid välja Caroline i våra framtida försäljningar.