Markus Almén

Markus Almén

Markus Almén är mäklare på Fastighetsbyrån Karlskrona

Markus Almén har varit registrerad mäklare sedan 2022-08. Markus Almén har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-09 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.8. Markus Almén har haft 37 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

42 omdömen om Markus Almén

Sedan starten hos Reco 2022
Josefine M
Köpte sitt hus med hjälp av Markus Almén en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Spandelstorp

Jag tycker att Markus har varit en väldigt bra mäklare med god vilja att få oss som köpare att känna oss trygga i vårt husköp. Hela processen gick väldigt snabbt och smidigt från att vi kollade på huset tills vi skrev kontraktet. Markus har varit bra på att ge oss information och har varit lätt att nå under tiden.

Charlotta A

Vi fick hjälp med att sälja en lägenhet i Karlskrona. Vi kände att vi kunde ha förtroende till Markus Almén på alla områden rörande detta. Markus svarade alltid omgående och tålmodigt när frågor uppstod och var alltid trevlig. Vi blev bemötta som förväntat och är nöjda med försäljningen. Vi rekommenderar Markus varmt som mäklare.

Martin J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Markus Almén en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Trossö

Allt gick smidigt snabbt och bra. Markus skötte det finfint.

Gunnar N
Sålde sitt hus med hjälp av Markus Almén en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Torskors

Markus är artig och lättsam Våra förväntningar blev som vi hade hoppats Markus är engagerad, kunnig och hjälpsam

Sanarya N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Markus Almén en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Trossö

Han är jätte duktig och trevlig mäklaren.

Gunnar N
Nättraby

Hej Svårt att göra ett bra omdöme så här i början av vår sälja och köpa affär. Det vi har sett hittills av Markus är bara positivt. Vi har fått ett mycket bra bemötande. Markus känns trovärdig, kunnig och hjälpsam. Mvh Gunnar/Margareta

Senad S
Trossö

Bemöttes väldigt bra av Markus. Gjorde hela affären väldigt lätt och smidigt!:)

Liselotte Å
Köpte sitt hus med hjälp av Markus Almén en del av Fastighetsbyrån Karlskrona
Jämjö

Mycket bra! Besvarade alla våra undringar. Höll bra i år nät vi tittade på huset. Varit lätt att nå vid ytterligare frågor.

Emil K
Nättraby

Väldigt bra, proffsigt och hjälpsam

Carlos L
Pantarholmen

Marcus har varit mycket professionell från dag ett. Han har haft en tätt kontakt med oss under hela processen och varit mycket transparent i sitt agerande.