Emmy Didriksson

Emmy Didriksson

Emmy Didriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö

Emmy Didriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Emmy Didriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.8. Emmy Didriksson har haft 18 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

170 omdömen om Emmy Didriksson

Sedan starten hos Reco 2018
Aleksandra S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Emmy har alltid varit snabb på att svara. Hon var bra på att bolla diverse frågor med oss. Väldigt flexibel och genuin!

Charlotte L
Sålde sitt hus med hjälp av Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Skoghall

Väldigt kunnig, trevlig, pålitlig och engagerad. Kan varmt ge de allra bästa rekommendationerna

Tobias H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Våxnäs

Fantastiskt trevligt bemötande med det lilla extra för att hjälpa till vid behöv. Har bara bra saker att säga om denna person. Fantastiskt upplevelse med köp och kontakt möjligheter.

Jonas L
Norra Färjestad/jägartorpet

Professionell, ordentlig och omtänksam. Jag kommer använda henne i all framtid.

Liselotte S
Bryggudden

Vi upplevde ett proffsigt och trivsamt bemötande från Emmy!

Anna A
Skoghall

En väldigt trevlig mäklare med stort engagemang och tillgänglighet. Helnöjd!

Anita A
Norra Färjestad/jägartorpet

En mycket kunnig och kompetent fastighetsmäklare. Påläst, kunnig och svarade snabbt på mina frågor. Trevligt bemötande.

Ove R
Bryggudden

Mycket professionell och trevlig !

Sara H
Norrstrand

Väldigt nöjd med bemötandet och upplevelsen med Emmy. Upplevs väldigt kunnig och tillgänglig för olika typer av frågor.

Anna Linnéa Amanda Y

Hjälpte oss med värdering inför köp av nyproducerad bostadsrätt. Vi hade kort om tid men Emmy fixade värderingen på nolltid. Lättsam kontakt med snabba svar. Vi blev mycket positivt bemötta och fick snabb och superbra service!