Emmy Didriksson
Emmy Didriksson är mäklare på Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
.Emmy Didriksson har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Emmy Didriksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 162 omdömen med ett betyg på 4.8. Emmy Didriksson har haft 26 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
162 omdömen om Emmy Didriksson
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Väldigt nöjd med bemötandet och upplevelsen med Emmy. Upplevs väldigt kunnig och tillgänglig för olika typer av frågor.
skrev om Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Hjälpte oss med värdering inför köp av nyproducerad bostadsrätt. Vi hade kort om tid men Emmy fixade värderingen på nolltid. Lättsam kontakt med snabba svar.
Vi blev mycket positivt bemötta och fick snabb och superbra service! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Emmy Didriksson en del av Fastighetsbyrån Karlstad & Hammarö
Emmy är spontan och ambitiös, allt gick väldigt snabbt utan problem. Alltid redo att klargöra alla tvivel. Vi är verkligen nöjda med hennes engagemang. Bra jobbat Emmy❤️
Emmy har alltid ett bra bemötande och är engagerad i sitt jobb som mäklare
Emmy var väldigt tillmötesgående, närvarande och energisk. Rak kommunikation och tillgänglighet gjorde att vårt bostadsköp sköttes smidigt och snabbt.
Mycket bra hjälp med försäljningen.
Proffsigt bemötande -
Det var en snabb och smidig och bra affär. Otroligt trevlig och driven mäklare som vi är väldigt nöjda med.
Emmy hjälpte oss att göra det bästa med situationen som blev.
Professionell och väldigt hjälpsam -
Har både köpt och nu sålt lägenhet mha Emmy. Jag har upplevt mycket bra bemötande och känt mig delaktig igenom hela säljprocessen. Hon var väl förberedd inför första mötet där vi även diskuterade mina förväntningar. Dessa möttes trots ränteoro.
Jag köpte min nya lägenhet genom Emmy och är helnöjd! Hon var engagerad, tog sig tiden för mig och berättade hela tiden om nästa steg i processen. En väldigt positiv upplevelse helt enkelt :)