Jag rekommenderar varmt Jacob som mäklare. Trevligt, tillmötesgående och proffsigt bemötande genom hela processen.
Jacob Hanna
Jacob Hanna är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Jacob Hanna har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Jacob Hanna har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 238 omdömen med ett betyg på 4.8. Jacob Hanna har haft 28 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
238 omdömen om Jacob Hanna
Mycket trevlig bemötande ! Tydlig och strukturerad. Man känner sig trygg att göra affärer med Jacob! Vänlig och lätt tillgänglig!
Jacob är väldigt kunnig och trevlig person.
Bra bemött av mäklaren och god kontakt genom processen.
Professionellt i alla moment av hela processen. Jag har stort förtroende för Jacob.
Professionellt från start till mål. Med trygg hand lotsades vi igenom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Jacob.
Han va den bästa mäklare som jag träffade snäll lätt förklara visar saker om hur funkar lägenheten och glad det var trevligt och träffa honom.
Mycket hjälpsam och engagerad mäklare. Super nöjd med Jacob!
Jacob Hanna bästa Maklaren hjälpte oss med allt och allo . Vi är så nöjda och lyckliga att han var Maklaren till oss.
Jacob är väldigt kunnig inom sitt område och med sin lugna sätt gjorde han sitt yttersta för att jag skulle känna mig trygg och nöjd vid min försäljning. Han får mina varmaste rekommendationer.