Sarah Ellmin

Sarah Ellmin

Sarah Ellmin är mäklare på Fastighetsbyrån Klippan

Sarah Ellmin har varit registrerad mäklare sedan 2014-02. Sarah Ellmin har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.5. Sarah Ellmin har haft 19 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

29 omdömen om Sarah Ellmin

Sedan starten hos Reco 2023
Thomas E
Klippan

Sarah var väldigt hjälpsam o vi fick ett trevligt bemötande.

Magnus P
Klippan

Sarah är korrekt, trevlig samt förklarar så man förstår. Jag fick förtroende och svar på alla frågor under visningen. Alltså var hon påläst på objektet jag köpte. Även när vi kom till kontraktsskrivningen, tydliga besked. En snabb smidig affär. Jag rekommenderar gärna Sarah till andra. Mvh Magnus .

Anna Lena Carina E
Klippan

Bra intryck från början. Men efter hand kändes det som att vi inte fick den hjälp som vi kunde kräva och betalde för. Vid upprepade tillfällen hade hon lovat att höra av sig men gjorde det inte. Vid vissa tillfällen var hon dåligt påläst på vad vi hade talat om.

Johan M
Stidsvig

Jag tycker att hon är mycket trevligt och en bra Mäklare

Ingrid T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sarah Ellmin en del av Fastighetsbyrån Klippan
Klippan

Personal som jobbar lika mycket för köpare som för säljare, fantastiskt bemötande hela vägen.

Ulf H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sarah Ellmin en del av Fastighetsbyrån Klippan
Ljungbyhed

Mäklaren har varit lyhörd och hjälpsam genom hela processen. Vi har haft en bra dialog hela vägen och alltid snabba svar på våra frågor. Vi rekommenderar verkligen Fastighetsbyrån.

Svar från Sarah Ellmin

Hej Ulf, Stort tack för du tog dig tiden att svara och vad roligt att ni uppskattar vårt arbete. Tack igen och ha en fortsatt bra dag! Med vänliga hälsningar Carolina Mäklarassistent Fastighetsbyrån

Pia Anngeli A
Klippan

Kunnig, hjälpsam och lyhörd för våra önskemål.

Svar från Sarah Ellmin

Hej Pia, Tack för du tog dig tiden att svara och vi uppskattar den fina feedbacken du ger oss. Tack igen och ha en fortsatt bra dag! Med vänliga hälsningar Carolina Mäklarassistent Fastighetsbyrån

Per E
Klippan

I annan omgång riktig bra o. snapt

Svar från Sarah Ellmin

Hej Per, Stort tack för du tog dig tiden att svara och vad roligt att ni uppskattar vårt arbete. Tack igen och ha en fortsatt bra dag! Med vänliga hälsningar Carolina Mäklarassistent Fastighetsbyrån

Rasmus H
Ljungbyhed

Inga konstigheter, bra och proffsigt bemötande.

Claes N
Ljungbyhed

Ett schysst och bra bemötande. Tydlig information och förklaringar av kontraktet. Bra vägledning även för köparen