Mattias Lindahl
Mattias Lindahl är mäklare på Fastighetsbyrån Knivsta
.Mattias Lindahl har varit registrerad mäklare sedan 2012-04. Mattias Lindahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-11 och har fått 156 omdömen med ett betyg på 4.8. Mattias Lindahl har haft 44 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 156 Läs vad Mattias Lindahl
2020-12-13Verifierad kund
Allt gick smidigt han var alltid tillgänglig och hjälpsam. Inget negativt att säga om hela upplevelsen med bostadsköpet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Mattias Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta -
2020-11-30Verifierad kund
Seriös snabb och trevlig, hjälper dig efter dina behov och önskemål.
2020-11-30Verifierad kund
Mattias hjälpte oss att sälja vår villa. Vi upplevde honom som trevlig, rak, väldigt lätt att ha att göra med, och förtroendeingivande. Vi fick stöttning genom hela processen från värdering till försäljning och kontraktsskrivning. Vi är mycket nöjda med att vi valde Mattias som vår mäklare.
2020-11-23Verifierad kund
Professionellt genomförd försäljning!
2020-11-12Verifierad kund
En bra och erfaren mäklare som gjorde vår affär smidig och snabb. Kan varmt rekommendera.
2020-10-28Verifierad kund
Han har hjälp oss att köpa en tomt med hus och ska så småningom sälja vårat
han är toppen på alla sätt och vis
Jag är super nöjdköpte sitt hus med hjälp av Mattias Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta -
2020-10-18Verifierad kund
Trevlig mäklare och väldigt hjälpsam.
2020-10-02Verifierad kund
Sålt på Klyvargatan 13. Inte jättehöga förväntningar .
Bästa mäklaren vi haft Tagit hand om kontakter med golvslipare, målare, städ osv eftersom vi inte varit på plats. Kan sitt område, trevlig och engagerad. Vi är så nöjdasålde sin lägenhet med hjälp av Mattias Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta -
2020-08-12Verifierad kund
Mattias gav ett väldigt bra intryck, och har skött allt jättebra.
2020-06-12Verifierad kund
Jag har både säljt och köpt bostad med hjälp av Mattias. Han är mycket bra på sitt arbete och yrkesstoltheten skiner.
Mycket bra samarbete. Den senaste försäljning gick över förväntan. Hälsningar Lottasålde sitt hus med hjälp av Mattias Lindahl en del av Fastighetsbyrån Knivsta