Burim Rama
Burim Rama är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Burim Rama har varit registrerad mäklare sedan 2019-06. Burim Rama har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 4.8. Burim Rama har haft 83 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 83% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 65 Läs vad Burim Rama
2020-12-20Verifierad kund
Sålt hus. Mycket kompetent och rolig mäklare som sprider ett lugn när något är på väg att skita sig i affären.
Mycket nöjd med Burims kunnande och bemötande.
Mvh Fredriksålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-12-03Verifierad kund
Köpt ett hus i Gärds Köpinge av Burim. En mycket trevlig person
köpte sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-12-03Verifierad kund
Helt ok. Lätt att ha att göra med. Lätt att få tag i.
2020-11-28Verifierad kund
ett bra utmärkt bemötande och och god sakkunskap
2020-11-26Verifierad kund
Vi har sålt vår lägenhet och köpt hus inom familjen.
Trevlig, professionell och bra bemötta blev vi. Vi fick bra hjälp med både lägenhetsförsäljning och husköp, allt gick smidigt.
Lätt att få tag på ifall man undrar något.
Nöjd kund!sålde sin lägenhet med hjälp av Burim Rama en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-11-16Verifierad kund
Sålt hus i Färlöv.
Mycket bra bemötande.
Hoppades på en snabb försäljning. Och det blev det.
Tycker att det var toppen från början till slutet.sålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-11-09Verifierad kund
Vi var mycket nöjda med arbetena av Burim Rama och rekommenderar honom med fullt entusiasmen. Han var mycket vänligt och mottagligt och hjälpte oss med full engagement när som helst, ocksa pa helgen. Krista och Karl Henner Watz, Tyskland
2020-11-09Verifierad kund
Jag har sålt min bostad genom Burim. Hade inte kunnat förvänta mig bättre service än vad jag fick från Burim, väldigt ödmjuk och bryr sig om sina kunder på bästa sätt. Svarar alltid i telefon och ger även många tips till sina kunder. Bästa mäklaren i Kristianstad, rekommenderas starkt!
2020-11-04Verifierad kund
Sålt fastighet.
Proffsigt och kunnigt bemötande.
Är super nöjd och kommer verkligen att rekommendera Burim när jag pratar om husförsäljningen.sålde sitt hus med hjälp av Burim Rama en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-11-04Verifierad kund
Sålt ett parhus, mäklaren har varit rak och kompetetent. Processen har fungerat mycket bra och kommunikationen mellan oss som säljare och mäklaren har hela tiden fungerat utmärkt. Mycket nöjd.