Jesper Elg
Jesper Elg är mäklare på Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus
.Jesper Elg har varit registrerad mäklare sedan 2015-04. Jesper Elg har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.8. Jesper Elg har haft 17 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det personliga mötet som innebär att ingen förmedling är den andra lik.
Varför ska man välja dig när man ska göra en bostadsaffär?
För att jag alltid är närvarande, öppen, vänlig och genuin. Dessutom är jag en väldigt driven mäklare.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden tycker jag mycket om att umgås med mina barn och andas gärna frisk luft. Dessutom lyssnar jag mycket på musik.
Hur ser din drömbostad ut?
Jag bor helst i en gammal jugendvilla eller i en lägenhet med gamla, fina detaljer.
Vad vet vi inte om dig?
Att jag gärna samlar på gamla saker!
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 100 Läs vad Jesper Elg
2020-10-02Verifierad kund
Jag köpte en bostadsrätt i Kristianstad där Jesper Elg var mäklare. Han var kunnig, professionell och mycket trevlig och tillmötesgående. Han hjälpte till med allt och var väldigt ärlig men kunnig gällande mitt köp. Jag har haft en bra upplevelse.
köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Elg en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-10-02Verifierad kund
Har köpt en insatslägenhet. Fick ett bra och flexibilitet bemötande.
2020-08-01Verifierad kund
Köpt Villa utanför Kristianstad.
Väldigt bra bemötande.köpte sitt hus med hjälp av Jesper Elg en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-07-13Verifierad kund
Hjälpte mig genom köpet av min första lägenhet, en 2:a på 55 kvm inne i kristianstad centrum. Trevlig mäklare som alltid prioriterar kunden, oavsett tid på dygnet.
2020-05-17Verifierad kund
Jesper var mycket behjälplig vid vårt tomtköp
köpte en tomt med hjälp av Jesper Elg en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-05-14Verifierad kund
Mycket kunnig och väldigt professionell och engagerad i processen.
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Elg en del av Fastighetsbyrån Kristianstad & Åhus -
2020-04-13Verifierad kund
Det var första gången jag köpte hus,så jag visste inte hur allt funkar. Jag fick bra information, tips och råd av Jesper och det gjorde allt mycket lättare. Tack
2020-04-05Verifierad kund
Har köpt hus i Östra Sönnarslöv, Bra bemött!
2020-04-03Verifierad kund
Köpt villa i Östra Sönnarslöv
2019-12-28Verifierad kund
Köpte ett hus på landet. Han var väldigt trevlig att prata med och hade alltid svar på ens frågor. Han var väldigt hjälpsam med allt man undrade och svarade snabbt.