Jesper Gelin

Jesper Gelin

Jesper Gelin är mäklare på Fastighetsbyrån Kumla

Jesper Gelin har varit registrerad mäklare sedan 2021-09. Jesper Gelin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 88 omdömen med ett betyg på 4.8. Jesper Gelin har haft 40 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-10

88 omdömen om Jesper Gelin

Sedan starten hos Reco 2021
Linus A
Haga

En trevlig mäklare som hade svar eller tog reda på svaren som jag frågade om. Överlag en avslappnad och strukturerad kontakt som ledde till en smidig affär.

Roland L
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Hallsberg
Östansjö

Trots sin unga ålder uppträdde han oerhört erfaret och professionellt. Hade svar på alla frågor utom en men det var en knivig fråga om utemiljön och varför det var en öppning i häcken mot ett ödehus på granntomten. Bjöd på hembakat och kaffe

Ammar A
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Askersund

Jesper är bra mäklare samt person

Hjördis Gunnel Margareta B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Hallsberg
Hallsberg

Jesper är en professionell mäklare som verkligen jobbar för sin kund. Vi är mycket nöjda med hjälpen vid försäljningen av vårt hus.

Patrick Bengt Anders H
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Askersund
Åsbro

Trevlig, men lyckas inte sälja huset till något vettigt pris. Tvingades tillslut att sälja för struntsumma då det var ohållbart att behålla huset

Hasan S
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Hallsberg
Hallsberg

Han är trevlig att ha att göra med och försöker alltid göra alla parter nöjda.

Pelle
Adolfsberg

Påläst, kunnig, trevlig och ett extra plus för tiden han la ned utanför sin ordinarie arbetstid. Det uppskattades till tusen att det gick så snabbt och smidigt med köpet av vårt nya hem 🎉

Sara T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Kumla
Adolfsberg

Tydlig och kunnig. Mycket bra kommunikation. Lyhörd. Trevligt bemötande.

Svar från Jesper Gelin

Tack så mycket Sara för att jag fick hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet, och tack för att du tog dig tiden att skriva så härliga ord om mitt jobb. Det har varit ett sant nöje att samarbeta med dig!

Daniel W
Adolfsberg

Han är kanon och fantastisk att ha att göra med.

Svar från Jesper Gelin

Daniel - Tack så hemskt mycket för de fina orden, jag är övertygad om att ni kommer trivas bra i Adolfsberg! Allt gott!

Anders B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Gelin en del av Fastighetsbyrån Kumla
Hjortkvarn

Jesper är en mycket trevlig mäklare han uppfyllde alla våra önskemål.Ett stort M V G till Jesper

Svar från Jesper Gelin

Tack Anders för förtroendet med försäljningen! Jag är så glad att ni känner er nöjda, det värmer.