4.9 / 5 i betyg
25 rekommendationer

Erik Hansson
en del av Fastighetsbyrån Kungälv

Vendergatan 4
442 47 Kungälv — Visa karta

Vad tror Erik att er bostad är värd i dagsläget?

Ange ditt postnummer för en kostnadsfri värdering

Läs vad 25 kunder tycker om Erik Hansson

 • maria a
  maria a skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik genomförde bostadsförsäljningen på ett mycket proffsigt sätt, han var lättillgänglig när vi hade frågor och hade en färdig plan för hela försäljningen vilket vi tyckte var mycket bra, vi kan verkligen rekommendera Erik och skulle absolut anlita honom igen om vi skulle sälja!
  gillar detta
 • Janne & Kristina O
  Janne & Kristina O skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  För ett drygt halvår sedan beslutade vi oss för att sälja vårt hus.
  Efter att ha kontaktat ett antal mäklare för uppdraget och efter vår utvärdering så fanns det ingen som helst tvekan om att vi skulle anlita Erik för uppdraget.Redan vid vårt första möte med Erik så upplevde vi honom som en väldigt driven målmedveten och engagerad mäklare. Dessutom så lovade han "att vi aldrig skulle bli besvikna" om vi valde honom.
  Under hela processen har Erik varit en toppenkille att jobba ihop med. Han satte dessutom ihop ett "dreamteam" med styling, fotografering etc. som fungerade toppen under hela resan.
  Nu är huset sålt och vi kan verkligen rekommendera Erik som mäklare, att han dessutom höll sitt löfte från vårt första möte "ni kommer aldrig att bli besvikna" gör ju inte saken sämre.
  Tack Erik och lycka till med mäkleriet i framtiden..........
  gillar detta
 • Petra W
  Petra W skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Jag kan varmt rekommendera Eriks tjänster vid en husförsäljning. Han har ett otroligt engagemang och driv. Han planerar försäljningen in i minsta detalj och man arbetar nära i team för att få bästa möjliga utfall. Han håller alltid sin tidsplan och är alltid snabb på att återkoppla, otroligt mån om sin klient. Hans rekommendationer och förslag gav oss en riktigt bra affär, processen satt perfekt! Helt klart en seriös och mycket pålitlig mäklare!
  gillar detta
 • Henrik A
  Henrik A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Ett ytterst kompetent och professionellt hanterande av vår husförsäljning! Erik är engagerad, driven och tillgänglig och gjorde mer än vad man kan förvänta sig av en mäklare. Vi ger honom våra varmaste rekommendationer.
  gillar detta
 • Cato E
  Cato E skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik gjorde allt och lite till för att vi skulle känna oss nöjda med vår husförsäljning. Vi kände verkligen att han gjorde skillnad och kan varmt rekommendera honom!
  gillar detta
 • Stefan O
  Stefan O skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik är mycket förtroendeingivande och grymt proffsig. Vår förhoppning inför försäljningen höjdes enormt efter de råd och förhandstips vi fick som sedan visade sig vara spot on utfallet. Världsklass !
  gillar detta
 • Oscar A
  Oscar A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vill ge Erik våra varmaste rekommendationer. Han sålde ett hus som vi köpte för ett tag sedan. Super trevlig. Gav ett seriös och proffsigt intryck. Lätt att ha och få kontakt med. Fick snabbt svar på det frågar vi hade. Hoppas få möjlighet att ha kontakt med dig någon mer gång.Tack Erik.
  "Oscar"
  gillar detta
 • Peter A
  Peter A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Trevlig, positiv, tillmötesgående, och pålitlig. Fungerade bra att samarbeta med,
  gillar detta
 • Gun K
  Gun K skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  En snabb, effektiv och påläst mäklare, dessutom får man ett vänligt bemötande. En fantastisk kille som jag kommer att rekommendera till vänner och bekanta.
  gillar detta
 • Oscar A
  Oscar A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Otroligt bra och proffsigt bemötande. Mitt första köpta objekt och kände mig hur trygg som helst med Erik till hjälp! Inget krångel med någon form av frågor utan snabba enkla svar! Mycket trevlig och duktig mäklare! Stort plus av mig !
  gillar detta
 • Anki B
  Anki B skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vi är jättenöjda med Erik. Han har full koll på marknaden och man är i trygga händer när han håller i försäljningen. Han är otroligt snabb på att återkomma när man söker honom vilket känns bra när man gör så stora affärer. Vi rekommenderar Erik å det varmaste.
  gillar detta
 • Stefan O
  Stefan O skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik är en mycket snabb, ärlig och kompetent mäklare som jag varm rekommenderar.
  Efter att ha träffat ett antal mäklare för min försäljning fanns inga tvivel om vem som skulle få uppdraget. Erik gjorde ett fantastiskt jobb och överträffade alla mina förväntningar
  gillar detta
 • Robin A
  Robin A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vid försäljningen av vårat hus var Erik mycket engagerad och informativ. Det var inga oklarheter och hela affären gick mycket smidigt.
  gillar detta
 • Dennis B
  Dennis B skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik bemötte oss väldigt proffsigt och kunnigt. han var också väligt engagerad i vårt ärende.
  gillar detta
 • Annika W
  Annika W skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik Hansson är en ärlig, rak, engagerad mäklare som jag varmt kan rekommendera. Snabb återkoppling och ett trevligt bemötande.

  Annika Wensund
  gillar detta
 • Bengt L
  Bengt L skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Funkade bra I stort sätt. Inga store problem med ngt
  gillar detta
 • Kent S
  Kent S skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik Hansson är en trevlig och entusiastisk person - snabb i responsen och lyhörd för säljarens synpunkter och önskemål. Jag kan utan tvekan rekommendera honom.
  gillar detta
 • Britt B
  Britt B skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Erik gör ett mycket trevligt intryck. Han kom väl förberedd till första mötet och därefter skötte han hela affären på ett mycket professionellt sätt. Hjäpte till med alla externa kontakter och höll tät kontakt med oss under hela budgivningen. Vi kan rekommendera honom på det varmaste.
  gillar detta
 • Josefine A
  Josefine A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vi har varit jätte nöjda med Erik.Han är väldigt lätt att ha att göra med och ger ett proffsigt intryck.Vi rekomenderar verkligen Erik.
  gillar detta
 • Joakim
  Joakim skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Kan varmt rekommendera Erik på Fastighetsbyrån. Vi hade flera mäklare på besök innan vi träffade Erik. Kändes direkt att han var rätt person som skulle sälja vårt hus. Trevlig, driven, ärlig och proffsig.
  gillar detta
 • Anna & Conny R
  Anna & Conny R skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vi kom i kontakt med Erik första gången på visningen av vårt nya hus som vi köpte. Erik har ett stort hjärta och brinnande intresse för sitt yrke! Det märkte vi med en gång med hans professionalism, påläst och lyssnande! Samt en väldigt ödmjuk och trevlig person! Vi rekommenderar Erik varmt! /Anna & Conny
  gillar detta
 • Ulf A
  Ulf A skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Jag kom i kontakt med Erik då mitt hus skulle säljas. Ung, trevlig kille med många bra ideer, senare insåg jag att han också var energisk, driven/målmedveten men också korrekt, noggrann och proffsig. Huset krävde lite mer utav mäklaren men jag tycker att han hanterade det mycket kompetent och professionellt

  Erik ställer upp, är ansvarsfull och jag kan bara å det varmaste rekommendera honom !!
  gillar detta
 • Bengt B
  Bengt B skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vi har flyttat många gånger (allt för många) och således köpt/sålt många hus/lägenheter. Mäklarna har oftast varit bra och hjälpt oss till en lyckad affär.

  Nu skulle vi sälja vårt hus i Kungälv och fick hjälp av Erik på Fastighetsbyrån. Det visade sej vara ett riktigt bra val. En ung pigg kille men som visade på stor erfarenhet. Huset rönte ett stort intresse och många spekulanter som kräver lite extra av mäklaren. Köparna berättade att Erik gjorde en mycket proffsig visning trots alla intresserade. Inför alla spekulanter redogjorde Erik informativt om huset och gick igenom besiktning vi hade låtit göra.

  Hela processen har gått perfekt och Erik har ställt upp i alla lägen och avslutat jobbet mycket bra varför vi varmt kan rekommendera honom.
  gillar detta
 • Anders L
  Anders L skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Vi upplevde Erik som en mycket proffsig yrkesman. Engagerad, driven och agerade helt enligt våra behov. Enligt oss överlägsen de mäklare vi upplevt förut. Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Rikard R
  Rikard R skrev om Erik Hansson en del av Fastighetsbyrån Kungälv
  Exceptionellt agerande från Erik, tillgänglig, ärlig och inget skitsnack.
  Rekommenderas starkt.
  gillar detta
Louise Palö
4.8 / 5 — 53 recos
Claes-Johan Olsson
4.9 / 5 — 37 recos
Erik Hansson
4.9 / 5 — 25 recos
Elena Pegoraro
4.9 / 5 — 18 recos
Cliff Magnusson
4.7 / 5 — 15 recos
Carolina Zanders
4.8 / 5 — 13 recos
Caroline Prytz
4.9 / 5 — 12 recos
Bengt Svensson
4.6 / 5 — 8 recos

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Vendergatan 4, 442 47 Kungälv