Jesper Axén
Jesper Axén är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsbacka
.Jesper Axén har varit registrerad mäklare sedan 2018-04. Jesper Axén har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-11 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Axén har haft 33 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
152 omdömen om Jesper Axén
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Trots dålig marknad med få genuina intressenter och många visningar höll Jesper alltid modet uppe. Alltid positiv och alltid glad!
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Jesper bemötte oss på ett trevligt och proffsigt sätt vid alla tillfällen, både i telefon och fysiskt. Han är påläst och skapar en naturlig möte mellan människor.
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Jesper är en varm och lyhörd person som är oerhört hjälpsam. Vår affär har gått så snabbt och smidigt tack vare hans engagemang. Vi är tacksamma för Jespers insats - tryggheten själv!
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Vi är mycket nöjda med Jesper Axén. Lugn saklig o trevligt bemötande. Han följe upp våra frågor o tog kontakt.
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Försäljningen gick otroligt fort och över förväntan. Tack Jesper för ett riktigt bra samarbete!
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Jesper är mycket trevlig och kunnig i sitt arbete. Dessutom är han hjälpsam och vet vad han sysslar med. Kan inte tänka mig en bättre mäklare.
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Jesper är otroligt hjälpsam och proffsig!
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
En väldigt professionell och lösningsorienterad mäklare. Känns som han tar stor hänsyn även till köparen och intr bara säljaren.
köpte sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Mycket trevlig. Lyhörd och var intresserad av hjälpa oss i köpeprocessen.
Vi kan verkligen tänka oss att anlita Jesper för framtida husaffärer. -
sålde sitt hus med hjälp av Jesper Axén en del av Fastighetsbyrån Kungsbacka
Ett bra och proffsigt bemötande. Alltid återkoppling. Vi kände att Jesper gav allt för våran försäljning. Kan varmt rekommendera honom.
Bästa mäklaren vi haft att göra med!