Alexander Gergils

Alexander Gergils

Alexander Gergils är mäklare på Fastighetsbyrån Kungshamn

Alexander Gergils har varit registrerad mäklare sedan 2006-04. Alexander Gergils har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 359 omdömen med ett betyg på 4.8. Alexander Gergils har haft 25 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

359 omdömen om Alexander Gergils

Sedan starten hos Reco 2014
Marcus A
Köpte sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Kungshamn

Kompetent, lyhörd och smidig. Precis det man önskar av en mäklare!

Erik Reidar J
Köpte en tomt med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

God informasjon tidlig i fasen - god oppfølging underveis!👍🏼

Lars J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Smögen

Alexander hjälpte mig på ett professionellt sätt som ledde till försäljning av min lägenhet. Dessutom till ett pris sov blev högre än det begärda priset.

Magnus S
Kungshamn

Tillmötesgående och lyhörd. Affären gick snabbt och smidigt. Han upplevdes ha god kännedom om samhällena där han säljer, vilket gav förtroende.

Samuel L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn

Fantastiskt bemötande! snabb, enkel och smidig affär!

Marcus G
Hovenäset

Alexander var tydlig och hjälpsam med att besvara frågor.. Var behjälplig med kontakter för övrig service samt snabb återkoppling. Väldigt gott och trevligt intryck helt enkelt.

Johan F
Smögen

Trevlig. Tillhanda håller all info som behövd

Roger S

Tydlig Punktlig Påläst Trevlig

Annette Katarina H
Hunnebostrand

Alexander var ett självklart val vid försäljningen av min bostadsrätt. Han är proffsig, lyhörd och skötte hela affären med briljans.

Jou B
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Gergils en del av Fastighetsbyrån Kungshamn
Kungshamn

Hej Alexander har varit mycket tillmötesgående o lyhörd, jag skulle rekommendera honom alla dagar i veckan.