Jesper Täktblad
Jesper Täktblad är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Jesper Täktblad har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Jesper Täktblad har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 175 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Täktblad har haft 90 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 175 Läs vad Jesper Täktblad
2021-01-16Verifierad kund
Jesper sålde vår etta på Kungsholmen. Jesper gav ett professionellt och engagerat intryck. Han var alltid snabb med återkoppling och var närvarande genom hela säljprocessen. Jag kan starkt rekommendera Jesper, jag är väldigt nöjd med val av mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Jesper Täktblad en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen -
2021-01-13Verifierad kund
Jesper hjälpte oss att sälja vår 3:a på Kungsholmen. Jesper skötte försäljningen professionellt från start till slut. Han höll oss alltid uppdaterade om senaste läget i processen samt levererade över förväntan. Vi rekommenderar Jesper starkt!
2020-12-29Verifierad kund
Jesper var mycket trevlig och lätt att få kontakt med. Han meddelade oss löpande om vad som hände i processen efter att vi skrivit kontraktet. Även innan kontraktet så var det en smidig kommunikation.
2020-12-25Verifierad kund
Jesper was great broker to work with, and very helpful, easy communicate and always responsive. I am very glad with my experience of apt purchase :)
2020-12-23Verifierad kund
Vi köpte med Jesper och han har varit tillgänglig och tillmötesgående under hela processen. Han ger ett seriöst intryck och är mån om att både köpare och säljare ska vara nöjda. Kommer att anlita Jesper i framtida försäljningar.
2020-12-12Verifierad kund
En vän rekommenderade Jesper när jag letade mäklare för att hjälpa mig att sälja min etta på Kungsholmen, och jag hade inte kunnat få en bättre rekommendation. Jesper är lyhörd, professionell och väldigt hjälpsam. Han guidande mig genom hela processen från start till slut.
2020-12-11Verifierad kund
Sålt min bostadsrätt på Kungsholmen. Trevligt bemötande av mäklare, engagerad och proffesionellt.
Lägenhet inadalsgatan 1 kungsholmen
Jesper var fantastiskt bra o tillmötesgående i alla avseenden. Kan inte se något som jag kan kritisera
Korrekt snabba återkopplingar och professionell i alla avseendenköpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Täktblad en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen -
2020-12-11Verifierad kund
Vi köpte en lägenhet på Kungsholmen av Jesper och han var snabb på att svara, och kunde ge mycket intformation.
2020-12-09Verifierad kund
Jesper hanterade försäljningen av vår 5:a på Kungsholmen utmärkt. Smidig process, bra resultat. Toppen helt enkelt.