Gunilla Berthagen
Gunilla Berthagen är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Gunilla Berthagen har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Gunilla Berthagen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 138 omdömen med ett betyg på 4.8. Gunilla Berthagen har haft 1 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag har lång erfarenhet både från bank och som fastighetsmäklare. Jag bor i Glumslöv och känner väl till villamarknaden i hela kommunen. Jag brinner för att skapa bra affärer och för att göra både säljare och köpare nöjda.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en drivande, proffsig och positiv mäklare med god social förmåga.
Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag med familj och vänner, jobbar i trädgården, cyklar, sportar och läser deckare.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är en entusiastisk bridgespelare.
2022-03 - 2023-02
138 omdömen om Gunilla Berthagen
Sedan starten hos Reco 2017
köpte sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Hej, jag och min man tyckte att Gunilla hade väldigt trevligt bemötande och hon var så duktig att förklara tydligt och svarade på våra frågor på ett trevligt sätt.
En bra och kunnig mäklare faktiskt!
Vi var jätte nöjda och glada🙂👍
Mvh Dalal -
Mycket erfaren snabb har koll på läget
Missar inget.
Full koll på både köp och sälj.
Samt uppdaterad.
Saklig. Snabb hantering. 7 dagar i veckan
Perfekt utfört arbete -
sålde sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Med ett trevligt bemötande, saklig och professionell framtoning erbjuder Gunilla all den hjälp och det stöd man kan tänkas behöva för att sälja sin bostad.
Arbetar snabbt och effektivt med god kommunikation. -
skrev om Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona
Gunilla är en duktig lyssnare som snabbt kan dra tydliga och indikativa beslut för marknaden med hennes breda kunskap, erfarenhet och förståelse för yrket. Genom god förståelse och hög kompetens bidrar hon till att man som kund förlitar sig på hennes färdigheter. Jag kan starkt rekomendera Gunilla.
Hon har levt upp till mina förväntningar. Hon har varit professionell hela vägen.
Bra bemötande och proffesionellt handhavande i hela processen.
Snabb försäljning av vår villa. -
En trevlig och seriös mäklare som ta varje köpare på allvar
Gunilla,
en proffsig mäklare. Gunilla är kunnig, trevlig, proffsig och hjälpsam. Gunilla tar han om säljare och köpare.
Det är lätt att kommunicera med henne. -
Hon är kunnig, saklig och lugn. Vi är mycket nöjda!
Professionellt bemötande och hanterande av hela bostadsförsäljningen. Mycket nöjda.