Gunilla Berthagen
Gunilla Berthagen är mäklare på Fastighetsbyrån Landskrona
.Gunilla Berthagen har varit registrerad mäklare sedan 2016-07. Gunilla Berthagen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-06 och har fått 105 omdömen med ett betyg på 4.7. Gunilla Berthagen har haft 39 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
Jag har lång erfarenhet både från bank och som fastighetsmäklare. Jag bor i Glumslöv och känner väl till villamarknaden i hela kommunen. Jag brinner för att skapa bra affärer och för att göra både säljare och köpare nöjda.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en drivande, proffsig och positiv mäklare med god social förmåga.
Vad gör du helst på fritiden?
Då umgås jag med familj och vänner, jobbar i trädgården, cyklar, sportar och läser deckare.
Vad vet vi inte om dig?
Jag är en entusiastisk bridgespelare.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 105 Läs vad Gunilla Berthagen
2020-12-25Verifierad kund
Vi har sålt en villa och Gunilla har varit engagerad från första till sista dagen. Gett oss råd och svarat på alla våra frågor. En mycket uppskattad mäklare
2020-11-24Verifierad kund
Mycket bra. Kunnig, ärlig och trevlig och hjälpte oss till en bra affär. Vi är 100% nöjda.
2020-11-16Verifierad kund
Anlitade Gunilla för att sälja vårt radhus på Stora Strandgatan i Landskrona.
Träffade 5 mäklare innan vi betämde oss för Gunilla och vi har inte ångrat det bestlutet.
Hon är lugn, samlad, och ser till att hålla en väl informerad längst försäljningsprocessen. Ett riktigt proffs.sålde sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-11-04Verifierad kund
Jag har köpt ett radhus. Jag upplever att jag har blivit mycket professionellt bemött, men också varmt och genuint bemött. Det är mitt första husköp och jag har känt mig trygg under hela processen.
Jag hade inga speciella förväntningar utöver ett professionellt bedmötande, så jag anser att mäklaren levde upp till det och mer därtill.köpte sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-10-05Verifierad kund
Vi har köpt bostad.
Gunilla bemötte oss alltid mycket trevligt. vänlig, positiv och kunnig. Väldigt serviceminded.
Jag förväntar mig att bli kunnigt och professionellt bemött samt att mäklaren uppträder engagerat. Detta gjorde Gunilla.köpte sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-10-02Verifierad kund
Jag har sålt Sålundavägen 12 Saxtorp
Gunilla levde upp till förväntningar som jag hade.
Jag vill gärna rekommendera Gunnilla till andra.sålde sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-09-24Verifierad kund
Vi har sålt en villa.
Gunilla har varit engagerad, mån om att vi ska känna oss informerade om allt, och hjälpsam på alla sätt.
Jag kan varmt rekommendera henne.
Kerstin Rystedtsålde sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-09-06Verifierad kund
Professionell, bra mötande, hjälpsam🙃
2020-08-31Verifierad kund
Gunilla, som fastighetsmäklare är helt outstanding.
Vi har sålt vårt fastighet och köpt en ny fastighet. Resan har varit en berg- och dalbana med olika (onödiga) hinder på vägen. Tack vare Gunillas helhjärtade engagemang, sinnesnärvaro och stöd har vi lyckats med båda affärerna. Vi är nöjda och tacksamma.köpte sitt hus med hjälp av Gunilla Berthagen en del av Fastighetsbyrån Landskrona -
2020-07-24Verifierad kund
Proffesionellt hantering av vår husförsäljning