Lars Johansson
Lars Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Lidköping
.Lars Johansson har varit registrerad mäklare sedan 1993-12. Lars Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 118 omdömen med ett betyg på 4.7. Lars Johansson har haft 33 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Det är ett varierande jobb där jag träffar många trevliga människor och där ingen dag är den andra lik. Jag lär mig tex nya saker dagligen trots över 25 års erfarenhet av yrket.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Rättvis. Jag eftersträvar att inte bara få ut högsta möjliga pris för säljaren utan även rätt köpare till bostaden. Jag tar mig tid och lyssnar på människor. Jag har hög tillgänglighet och pratar helre i telefon än mailar och SMS:ar.
Vilket är ditt bästa minne som mäklare?
Jag hoppas inte jag upplevt det ännu, det är många bra ögonblick jag varit med om. Varje gång en affär blir klar och det blir dags att skriva kontrakt känns som det bästa minnet!
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 118 Läs vad Lars Johansson
2020-12-17Verifierad kund
Toppen, jobbar rationellt och effektivt. Bra med info och feedback, vänlig och kunnig
2020-12-17Verifierad kund
Allt var fantastiskt och solen sken.
2020-12-17Verifierad kund
En jätte trevlig mäklare som kan jag rekommendera 😁.
sålde sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-11-11Verifierad kund
en enplansvilla i järpås
ett bra bemötande samt hjälp och råd inför tillträdet.
bra samt på läst.köpte sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-10-27Verifierad kund
Förtroendeingivande och seriös när vi köpte vår lägenhet, därav valet att anlita honom när vi skulle sälja. Rak och tydlig. Viktigt att lätt kunna få kontakt med under processens gång och bli kontinuerligt uppdaterad på vad som hände, detta stämde väl med Lars. Som helhet mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom till andra.
2020-10-25Verifierad kund
samarbetet har fungerat fint från början till slut mellan mig och Lars Johansson på Fastighetsbyrån.
2020-10-07Verifierad kund
Köpet av Båsgatan i Lidköping har löpt på bra även om budgivningen var trög inledningsvis. Har fått bra information under hela processen av Lars då jag upplevt honom transparent och uppdaterad.
Även bra hjälp och förberett inför kontrakt och överlåtelse.
Bra med en rutinerad och erfaren mäklare.köpte sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-09-29Verifierad kund
Köpte en bostadsrätt av Fastighetsbyrån Skara som efter renovering värderades och såldes av Lars. Han är mycket kompetent och trevlig.
Försäljningen gick smidigt och fort vilket vi hoppades på.
Jag kan rekommendera Lars Johansson.sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-09-13Verifierad kund
Köpte en lägenhet i Grästorp och tyckte att jag fick svar på allt ja ville veta så kan inte annat än att rekommendera Lars.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping -
2020-08-19Verifierad kund
Vi köpte en villa i Nya Staden. Lars var påläst, ärlig, rak i informationen och mån om att både köpare och säljare skulle bli nöjda.
köpte sitt hus med hjälp av Lars Johansson en del av Fastighetsbyrån Lidköping