Proffsig och påläst om fastigheten och bostadsmarknaden. Tillmötesgående och service inriktad.
Anton Jonsson
Anton Jonsson är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Anton Jonsson har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Anton Jonsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-10 och har fått 100 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Jonsson har haft 61 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
100 omdömen om Anton Jonsson
Duktig och seriös, kändes bra och tryggt att samarbeta med honom. Kan klart rekommenderas.
Anton har visat stort engagemang och lyhördhet under hela försäljningsprocessen. Alltid trevlig, tydlig och professionell.
Bra bemötande ordnade snabb affär
Anton Jonsson jätte duktig mäklare. Och jag ger honom 10/10
Proffsig och kunnig. Trevlig. Ställde upp och ordnade en förhandsvisning för mig på Sveriges Nationaldag.
Trevlig och tillmötesgående. Snabb och tydlig.
Ambitiös och hjälpsam. Anton var lätt att få tag på och gav hjälpsamma tips och rekommendationer. Han ger ett vänligt och proffsigt intryck.
Trevligt bemötande. Höll oss välinformerade inför försäljningen och hade god ordning och reda.
Anton har visat stor lyhördhet och omtanke. Det märks att han kan känna in människor och vet vad som behövs i olika situationer. Kontakten har varit smidig och det märks att han har en otrolig arbetsmoral. Vi är mer än nöjda och skulle rekommendera honom flera gånger om!