Sebastian gjorde ett bra jobb och vi är nöjda med försäljningen av vårt hus. Rekommenderas.
Sebastian Karlsson
Sebastian Karlsson är mäklare på Fastighetsbyrån Linköping
.Sebastian Karlsson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Sebastian Karlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-12 och har fått 323 omdömen med ett betyg på 4.7. Sebastian Karlsson har haft 29 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
323 omdömen om Sebastian Karlsson
Köpte hus av Sebastian Karlsson på Fastighetsbyrån nyligen. Vi uppskattade att vi fick snabb återkoppling efter visningen. Upplevde mäklaren som rak och tydlig och samtligt mycket vänlig. Vi som köpare är nöjda med processen. Om vi ska sälja bostad framöver kommer vi att ha Sebastian i åtanke. Vi kan varmt rekommendera att köpa eller sälja bostad med Sebastian!
Väldigt fint och bra bemötande. Respekterar kundens behov och önskemål. Mäklaren har uppfyllt våra förväntningar och vi är mycket nöjda med servicen som mäklare och assistent givit.
Alltid bra bemötande och en proffessionalitet som väl motsvarade våra förväntningar.
Proffsig och trevlig mäklare!
Vi är mycket nöjda med vår mäklare Sebastian och försäljningen av vårt hus. Sebastian är mycket noggrann, korrekt och trevlig. Vi blev uppdaterade regelbundet kring vår försäljning. Ödmjuk och mycket trevligt bemötande. Vi är mycket nöjda..Lise-Lott och Stefan
Jag har varit på några visningar med Sebastian. Han har varit trevlig och hjälpsam samtliga gånger. Vi har haft en liten argument gällande budgivning som vi inte kom överens. Men vid nästa tillfälle kunde vi skratta åt det. Kortfattat tycker jag att Sebastian har varit en bra mäklare, och enkelt att göra med. När vi skulle skriva på kontraktet på bostadköpet så gick han igenom hela kontraktet och vi har haft möjlighet att ställa frågor om vi hade några. Hela mötet gick smidigt utan krångel.
Trevligt och kunnigt bemötande. Svarade snabbt i telefonen på mina frågor.
Mycket lugn trevlig proffsig och med hela vägen under processen, vi är jättenöjda bästa mäklaren!
Engagerad, lätt att samarbeta med