Edita Uzunovic

Edita Uzunovic

5.0 / 5 baserat på 15 omdömen

Edita Uzunovic är mäklare på Fastighetsbyrån Lund

.

Edita Uzunovic har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Edita Uzunovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 5.0. Edita Uzunovic har haft 4 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

 • 100%

  Andel tillfrågade kunder

 • 4

  Försäljningar

  2022-06 - 2023-05

Skriv ett omdöme

15 omdömen om Edita Uzunovic

Sedan starten hos Reco 2019
 • Måns M
  sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Brunnshög
  2023-05-19 Verifierad kund
  Edita är väldigt trevlig och tillmötesgående! Vi fick sålt vår bostad efter enbart förhandsvisning, då Edita lyckats hitta två intressenter som budade mot varandra.
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Brunnshög
  2023-05-16 Verifierad kund
  Vi har erfarenhet av Edita både som köpare och säljare. Hon utstrålar genuin medmänsklighet och är noga med att både köpare och säljare blir nöjda. Hon var duktig på att matcha ihop oss med spekulanter där bostaden och övriga omständigheter passade perfekt så på förhandsvisningen blev det budgivning och vi fick sålt vår bostad snabbt till ett bra pris, trots att det i övrigt går trögt på bostadsmarknaden just nu.
  Gilla
 • Louise C
  sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Östra Torn
  2023-04-26 Verifierad kund
  Edita är en jättetrevlig och duktig mäklare! Hon vill sina kunder deras bästa och är mån om att det ska bli bra för alla inblandade. Edita är tydlig och noggrann och det är väldigt skönt när man gör stora affärer som husförsäljning/köp. Jag kände mig väldigt trygg med Edita som mäklare och att hon hela tiden höll mig up to date med vad som hände! Jag skulle rekommendera Edita som mäklare till andra som ska sälja hus/lägenhet! Edita har allt som jag önskar hos en mäklare och hennes trevliga och lättsamma personlighet är en stor bonus! I framtiden kommer jag kolla om Edita finns kvar ifall det blir aktuellt med försäljning :)
  Tack snälla Louise för att du tog dig tid att skriva dessa fina ord. De värmer! :) Jag är superglad att allt löst sig så bra och ser fram emot ett samarbete även i framtiden. Men först ses vi på tillträdet. :) Edita Uzunovic
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Östra Torn
  2023-04-25 Verifierad kund
  Edita hjälpte oss sälja vårt radhus. Edita är väldigt trevlig, tydlig och lyhörd och ger ett väldigt professionellt intryck. Hon levde helt upp till våra förväntningar med bra kommunikation och vi är väldigt nöjda. Vi kan varmt rekommendera Edita.
  Tack för dina fina ord och rekommendation Niklas! :) Edita Uzunovic
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2023-02-03 Verifierad kund
  Edita är en fantastisk mäklare. Skicklig på samtliga delar av mäklaruppdraget, snabb och rak i sin kommunikation, samtidigt som hon är varm och rar. Hon tog över efter en annan mäklare - och WOW, skillnaden! Edita levererar från första sekund och jag kände mig trygg genom hela processen. En otroligt positiv upplevelse.
  Tack snälla för dessa fina ord Emelie, de värmer! :) Så skönt att kunna leverera en sådan bra upplevelse. Vi ses på tillträdet! :) Edita Uzunovic
  Gilla
 • sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2023-02-02 Verifierad kund
  Edita tog över vår försäljning i ett knepigt läge och gjorde ett utmärkt jobb med att vända skutan och ro vår försäljning i hamn! Alltid tillgänglig för frågor med tydlig och bra kommunikation och ett lösningsorientarat förhållningssätt.
  Jag uppskattade särskilt att Edita alltid lyssnade in våra behov och önskemål samtidigt som hon på ett tydligt och empatiskt sätt bidrog med sin erfarenhetsbaserade åsikt och tog egna initiativ på ett sätt som skapade lugn och tillit.
  Jag rekommenderar varmt Edita!
  Stort tack Joanna för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation! Jag blir väldigt glad av att läsa dina fina ord, verkligen!
  Det är en fantastiskt känsla att lyckas vända skutan och få er så pass nöjda!
  Vi hörs snart igen :)
  Önskar dig en fin helg! 🌸
  Edita Uzunovic
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2023-01-29 Verifierad kund
  Edita ger ett professionellt intryck och är väldigt trevlig, lyhörd och omtänksam. Hon har levt upp till mina förväntningar och jag har känt mig trygg under hela processen. Kan varmt rekommendera Edita vidare!
  Stort tack för din fina rekommendation Lisa! Jag är superglad att du är så pass nöjd med mig och mitt arbete.
  Vi hörs snart igen :)
  Edita Uzunovic
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2023-01-28 Verifierad kund
  Edita har varit toppen som mäklare i hela processen.
  Tack snälla Karl för ditt omdöme! Jag är glad att höra att du är nöjd.
  Vi hörs och ses snart igen! :)
  Edita Uzunovic
  Gilla
 • 2020-05-12 Spontant omdöme
  Min syster och jag fick hjälp av Edita att sälja ett hus i Dalby. Vi var väldigt nöjda med ett fint bemötande, snabb respons och tydliga besked Jag skulle varmt rekommendera Edita som mäklare.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2020-03-25 Verifierad kund
  Vi köpte ett hus i Lund och vi kände oss väldigt trygga med Edita som fastighetsmäklare. Genom hela processen -- från visning till husöverlåtelse -- fick vi mycket information och vi höll kontakten löpande. När vi hade frågor fick vi alltid snabba, tydliga svar.

  När det någon gång blir aktuellt för oss att sälja kommer vi utan tvekan anlita Edita som fastighetsmäklare. Kombinationen av kompetens och engagemang gör att hon sticker ut bland alla mäklare vi träffat genom åren.
  Tack snälla Anders för dessa fina ord!
  Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hus. :)

  Vänligen Edita
  Edita Uzunovic
  Gilla