Edita Uzunovic

Edita Uzunovic

5.0 / 5 baserat på 7 omdömen

Edita Uzunovic är mäklare på Fastighetsbyrån Lund

.

Edita Uzunovic har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Edita Uzunovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-07 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Edita Uzunovic har haft 1 försäljningar sen 2021-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

 • 100%
  Andel tillfrågade kunder
 • 1

  Försäljningar 2021-12 - 2022-11

Läs vad 7 Läs vad Edita Uzunovic

 • 2020-05-12 Spontant omdöme
  Min syster och jag fick hjälp av Edita att sälja ett hus i Dalby. Vi var väldigt nöjda med ett fint bemötande, snabb respons och tydliga besked Jag skulle varmt rekommendera Edita som mäklare.
  Gilla
 • köpte sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2020-03-25 Verifierad kund
  Vi köpte ett hus i Lund och vi kände oss väldigt trygga med Edita som fastighetsmäklare. Genom hela processen -- från visning till husöverlåtelse -- fick vi mycket information och vi höll kontakten löpande. När vi hade frågor fick vi alltid snabba, tydliga svar.

  När det någon gång blir aktuellt för oss att sälja kommer vi utan tvekan anlita Edita som fastighetsmäklare. Kombinationen av kompetens och engagemang gör att hon sticker ut bland alla mäklare vi träffat genom åren.
  Tack snälla Anders för dessa fina ord!
  Hoppas ni kommer att trivas i ert nya hus. :)

  Vänligen Edita
  Edita Uzunovic
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Vipelyckan
  2020-01-09 Verifierad kund
  Vi har köpt en lägenhet via Edita.Hon var rakt igenom proffsig, kunnig, lyhörd och oerhört service minded, med andra ord en perfekt samarbetspartner att ha vid en sådan stor affär som lägenhetsköp är.
  Gilla
 • Ylva Charlotta M
  sålde sitt hus med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Linero
  2019-11-22 Verifierad kund
  Vi valde Edita som mäklare för att sälja vårt kedjehus i Lund redan när vi var i färd med att leta nytt hus, innan vi lagt ut vårt eget till försäljning. Vi valde henne för att hon hade en äkta och positiv utstrålning och ingav förtroende från första stund. Edita hjälpte oss sedan med lyhördhet och gedigna kunskaper genom hela processen, från ett tidigt stadium när vi ännu inte visste när försäljning skulle påbörjas, till färdig försäljning.
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Klostergården
  2019-11-19 Verifierad kund
  We we buying the apartment in Lund. Edita was very pleasant and calm from the beginning. She was very helpful and professional. We are extremely satisfied with both the agency, agent and the purchase
  Thank you very much Veronika! I appreciate your kind words. Really hope you will enjoy staying in your new apartment :) Edita Uzunovic
  Gilla
 • köpte sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Klostergården
  2019-11-18 Verifierad kund
  Har köpt en lägenhet i Lund. Edita har varit lätt att prata med och allmänt trevlig. Hade inga större förväntningar men hon har sett till att man hela tiden har varit med på noterna!
  Tack så mycket Hampus! Hoppas ni trivs! :) Edita Uzunovic
  Gilla
 • sålde sin lägenhet med hjälp av Edita Uzunovic en del av Fastighetsbyrån Lund
  • Klostergården
  2019-10-28 Verifierad kund
  Verkligen proffsig, trygg och lyhörd genom hela säljprocessen av vår lägenhet. Trots lite ”bumbs in the road” kände vi oss aldrig osäkra utan Editas positivitet smittade av sig och man hade alltid ett leende på läpparna efter man varit i kontakt med henne. Vi rekommenderar starkt Edita till alla som går i säljtankar, tror hon kommer överträffa även era förväntningar. Bästa Edita!
  Tack Frida, jätteglad att allt blev så bra och att ni är nöjda! :) Edita Uzunovic
  Gilla