Daniel Saveman
Daniel Saveman är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Daniel Saveman har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-01 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.5. Daniel Saveman har haft 0 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 0% av sina kunder efter omdömen.
Läs vad 8 Läs vad Daniel Saveman
2015-05-25Insamlad av företaget
Mycket trevlig och proffsig!
Han har ett väldigt driv och trots tuffa tider och motgång med försäljning så tappade han aldrig tempo!skrev om Daniel Saveman en del av Fastighetsbyrån Malmö City -
2015-05-15Insamlad av företaget
Professionellt och affärsmässigt agerande genom hela försäljningsprocessen från intag till kontraktsskrivning och tillträde. Jag kan varmt rekommendera Fastighetsbyrån och Daniel Saveman till alla som går i säljtankar! // Mycket nöjd kund
2015-05-15Insamlad av företaget
Tyckte inte dom höll vad dom lovade..
hade en mäklare för värdering...när jag väl valde dom så var det plötsligt en annan som skulle ha hand om försäljningenskrev om Daniel Saveman en del av Fastighetsbyrån Malmö City -
2015-05-13Insamlad av företaget
Alltid väldigt korrekt och trevligt bemötande. Håller mig som kund underrättad med information löpande under försäljning.
2015-05-13Insamlad av företaget
Duktig engagerad mäklare som förstår sin kund och agerar proaktivt och flexibelt. Allt för att hantera försäljningen på bästa vis, agerar presiglöst och med ett bra servicetänk.
2015-05-13Insamlad av företaget
Fastighetsbyrån har bra och tillförlitliga mäklare. Som är väl kunniga av området de säljer i. Har bra verktyg för att nå ut till väldigt många intressenter, köpare. Jag var totalt nöjd med min mäklare vid min försäljning. Försäljningen gick snabbt och lätt och utan problem.
2015-05-13Insamlad av företaget
Daniel är en erfaren och mycket kompetent fastighetsmäklare. Han upplevde våra förväntningar mycket väl
2013-01-16Spontant omdöme
Köpte en lägenhet som Daniel Saveman sålde. Fick visning snabbt när jag önskade och mycket snabba svar på mina frågor. En tillgänglig mäklare på både mejl och telefon och grymt bra service. SUPERNÖJD!
skrev om Daniel Saveman en del av Fastighetsbyrån Malmö City