Elisabeth Krook Lindén
Elisabeth Krook Lindén är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Elisabeth Krook Lindén har varit registrerad mäklare sedan 2013-04. Elisabeth Krook Lindén har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 54 omdömen med ett betyg på 4.8. Elisabeth Krook Lindén har haft 21 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 54 Läs vad Elisabeth Krook Lindén
köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Krook Lindén en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Trevlig, glad och lyhörd. Hjälpte oss i köpandet och förklarade allt tydligt och hjälpte till vid minsta bekymmer.
sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Krook Lindén en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Positiv och trevlig mäklare. Tydlig plan för vår försäljning. Allt kändes super tryggt och väl genomfört.
Bemötandet var bra, Elisabeth är trevlig och glad. Svarade gärna på frågor och var tillmötesgående.
Det som drar ner betyget är tillgängligheten, ofta var det svårt att få tag på Elisabeth. Det kunde gå mer än en dag innan man fick svar. Det kan ha att göra med att det var mitt i sommaren, men jag förväntade mig att få svar fortare. I jämförelse med en annan mäklare som jag hade att göra med var det tyvärr sämre tillgänglighet. -
köpte sitt hus med hjälp av Elisabeth Krook Lindén en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Helt underbart person med kunskap
Elisabeth är trevlig och tillmötesgående och det kändes tryggt att ha Elisabeth som mäklare. Hon var ett bra stöd genom försäljningen av vår bostad.
Trevlig. Tilmötesgåe och snäll.
Vi upplevde Elisabeth som en både professionell och sympatisk mäklare, kunnig om bostaden och bra kommunikation!
Ett mycket professionellt bemötande.
Snabb att svara på frågor
Omsorgsfull i information om vad hon som mäklare önskade av mig som säljare i samband med visningar o.dyl
Kul att ha att göra med -
Väldigt bra bemött, hjälpsam och trevlig från början!
Fantastik, tillmötesgående ja hel underbar på all sätt