Lovisa Tadic Hård
Lovisa Tadic Hård är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Lovisa Tadic Hård har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Lovisa Tadic Hård har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 5.0. Lovisa Tadic Hård har haft 6 försäljningar sen 2021-05 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-05 - 2022-04
Läs vad 8 Läs vad Lovisa Tadic Hård
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Tadic Hård en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Lovisa har med råge levt upp till de förväntningar vi hade då vi påbörjade försäljningen av vår lägenhet. Hon har visat stort personligt engagemang och är en oerhört trevlig och skicklig person.
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Tadic Hård en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Jätte bra och mycket trevlig mäklare!
Lovisa är trevlig, kunnig och jag har bara massor av ++++++ att ge henne.
Lovisa är súper trevlig person och engagerad i sitt jobb och super hjälpsam.
snabb affär och till ett mycket högre pris än vad jag kunde tro.
Kan varmt rekommendera Lovisa! -
Hon har varit tydlig och enkel att kommunicera med vilket underlättat processen.
Jag kunde lita på henne från första början. Hon har varit informativ och tillgänglig samt haft ett väldigt bra bemötande genomgående. Det har inte funnits några tillfällen där vi inte har kommit överens eller där jag ansett att hon gjort fel. Hon har verkligen motsvarat min förväntningar.
Mycket bra bemötande.
Vi fick/får all relevant information.
Vi fick/får support minst enligt förväntningar.