Blev väldigt trevligt bemött. Snabb å smidig återkoppling under hela försäljningen. Kom med bra råd och tips. Rekommenderar Lovisa starkt!
Lovisa Tadic Hård
Lovisa Tadic Hård är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Lovisa Tadic Hård har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. Lovisa Tadic Hård har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-01 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.9. Lovisa Tadic Hård har haft 21 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
34 omdömen om Lovisa Tadic Hård
Lovisa är en skicklig och jätteduktig mäklare som hjälpte oss mycket.
Lovisa är mycket trevlig och hjälpsam i processen.
Lovisa var fantastisk! Hon hjälpte oss såväl att köpa en ny lägenhet som att själv vår nuvarande lägenhet. Hon var alltid tillgänglig och snäll, med mycket tålamod och kunnig att besvara alla funderingar. Hon delat med oss allt information vi behövde för att kunna ta det bästa beslutet. Jag kan varmt rekommendera Lovisa.
Lovisa är en mycket trevlig och tillmötesgående person som gör ett otroligt bra jobb som mäklare!
Lovisa är en seriös mäklare som ser till kundernas bästa, både säljare och köpare! Ger alltid feedback så snabbt hon kan . Fick 100 % förtroende vid första mötet!
Trevlig och tillmötesgående! :)
Lovisa är verkligen jätteduktig och jag är så tacksam för hennes hjälp. Hon återkopplar alltid snabbt och hjälper till med alla frågor man har. En toppentjej! 😊
Mycket trevlig, professionell och tillmötesgående. Svarade alltid snabbt på våra frågor och var behjälplig med allt. Rekommenderar starkt henne som din mäklare! 😊
Vänligt bemötande, tillmötesgående.