Sajra Ajkunic
Sajra Ajkunic är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö City
.Sajra Ajkunic har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Sajra Ajkunic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-07 och har fått 15 omdömen med ett betyg på 4.9. Sajra Ajkunic har haft 14 försäljningar sen 2022-07 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-07 - 2023-05
15 omdömen om Sajra Ajkunic
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Sajra Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Bra bemötande och bra snabb försäljning av lägenheten!
Min enda kritik är sms-kontakten, där Sajras grammatik är mycket dålig, eftersom hon inte särskiljer på [den, det, dem, de], utan skriver "de" överallt, vilket får spåket att låta mycket oproffessionellt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Sajra Ajkunic en del av Fastighetsbyrån Malmö City
Smidig kontakt och kunnig inom sitt yrke
Jag är mer än nöjd med Sajra och hennes insats. Som mäklare gav hon ett förtroendeingivande och vänligt intryck. Hon var både engagerad och lyhörd i försäljningen av min bostad. Sajra lyckades att sälja min bostad i en mycket tuff marknad. Jag kan varmt rekommenderar henne.
It was a pleasure working with Sajra, she helped me navigate the complex process of buying my first apartment. She was responsive and available to answer my questions and she made the process of buying an apartment smooth and stress-free.
Super trevlig och kan sin grej! Sålde efter en visning! Trevligt samarbete.
Vi har blivit positivt och professionellt bemötta genom hela processen. Vi har under hela processen fått tydlig och adekvat information. Ett trevligt och seriöst bemötande och alltid känt oss välkomna att kontakta vid behov och fått svar snabbt på de frågor vi haft.
Trevlig, jordnära och professionell. Ett proffsigt bemötande, lugn och vänlig genom hela processen. Lätt att få återkoppling och svar på frågor. Kan bara rekommendera!
Trevlig och underbar tjej. Kan sin grej och gör det pån ett bra sätt.
Hjälpsam och tillgänglig när det behövs. -
Sajra gjorde ett mycket bra jobb när hon sålde min lägenhet. Jag är så nöjd med hennes bemötande och kontakten vi haft under hela försäljningen. Rekommenderar
Trevligt bemötande, väldigt engagerad, trevlig, snäll och tillmötesgående. Hade inga förväntningar då det var första större kontakten men mäklaren men utifrån resterande kontakter så kände jag mig hörd. Flexibel och förstående samt svarar fort och bibehåller en god samt snabb kontakt. Är extremt nöjd. :)