Martina Ahlberg
Martina Ahlberg är mäklare på Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
.Martina Ahlberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-05. Martina Ahlberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 68 omdömen med ett betyg på 4.9. Martina Ahlberg har haft 36 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 68 Läs vad Martina Ahlberg
sålde sin lägenhet med hjälp av Martina Ahlberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Vi är mycket nöjda med Martina vid försäljningen av vår lägenhet. Rakt och ärligt bemötande, vi kände att vi kunde lita på henne. Rekommenderas varmt!
En professionell mäklare
som bemöter och ger sina kunder
bästa service och råd -
Bra bemötande. Jordnära mäklare.
Förväntningarna var att vi skulle få lite snabbare uppdateringar än vi fick. Men annars är vi supernöjda! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Martina Ahlberg en del av Fastighetsbyrån Malmö Hyllie/Limhamn
Hon har varit fantastisk! Hade lite strul med banker och hon har varit väldigt tålmodig och hjälpsam i kontakten mellan mig och säljarna. Samtidigt som hon bistod kontakter hos bankerna.
Öppen, trevlig och lättillgänglig 💕
Jag blev bemött på ett öppet och trevligt sätt.
Martina levde upp till mina förväntningar. Kändes ärlig och rak i sin kommunikation..
Det kändes bra att hon hörde av sig snabbt efter visningarna. När papperna skulle skrivas förklarade hon allt lugnt och tydligt.
Jag kommer att rekommendera Fastighetsbyrån. -
Med ett stort engagemang och entusiasm över att det skall bli bra för både köpare och säljare uppfylldes alla förväntningar på bl. a (men definitivt inte begränsat till) tillgänglighet och saklighet. Verkligen professionellt hanterat.
Proffsig, kunnig och positiv!
Martina och hennes team har agerat proffsigt genom hela säljprocessen, från 1:a mötet till kontrakts skrivningen.
Mina varmaste rekommendationer för Martina och Fastighetsbyrån.
Vänligen /tomas -
Good experience, professional approach. Good tips, and easy to contact. Quick response and precise answers.
What we have seen, Martina has very nice and friendly approach for the customers, so all work and transactions happening in good atmosphere.