Johan Samuelsson

Johan Samuelsson

Johan Samuelsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mjölby

Johan Samuelsson har varit registrerad mäklare sedan 2008-01. Johan Samuelsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 246 omdömen med ett betyg på 4.8. Johan Samuelsson har haft 39 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.

2022-06 - 2023-05

246 omdömen om Johan Samuelsson

Sedan starten hos Reco 2015
  • köpte sitt hus med hjälp av Johan Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mjölby
    • Normlösa
    2023-06-01 Verifierad kund
    Mycket glad och trevlig, man får en bra personlig upplevelse med honom.
  • sålde sitt hus med hjälp av Johan Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mjölby
    • Centrala Boxholm
    2023-05-26 Verifierad kund
    Trevligt bemötande och alltid tillgänglig för frågor och med snabb återkoppling. Hela ”processen” har känts trygg och smidig. Har uppfyllt alla förväntningar! Med råge! Rekommenderas varmt!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mjölby
    • Centrala Mjölby
    2023-05-10 Verifierad kund
    Smidigt och bra....................................................................
    2023-04-23 Verifierad kund
    Mycket lyhörd och duktig mäklare som gör sitt bästa tills du blir nöjd.
    • Mantorp
    2023-03-16 Verifierad kund
    Vi har haft ett mycket gott samarbete med Johan. Han tog snabb kontakt med oss ang boendet vi var intresserade av. Väldigt professionell. Vi är supernöjda!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mjölby
    • Mantorp
    2023-03-14 Verifierad kund
    Han är en trevlig o social människa som är lätt att prata med. Han besitter en stor kunskap i sin roll som mäklare, med andra ord som ett riktigt proffs! Vi är helnöjda med försäljningen och kan varmt rekommendera honom.
    • Centrala Mjölby
    2023-02-20 Verifierad kund
    Johan har varit hjälpsam, tillmötesgående och tillgänglig vilket gjort att mitt bostadsköp flöt på smidigt. Jag är väldigt nöjd!
    2023-01-18 Verifierad kund
    Johan är en mycket tillmötesgående, trevlig och kunnig mäklare. Han ger ett professionellt, tryggt och "vinnarskalle" känsla efter sig. Johan, har både erfarenhet från att sälja i både stad och landsbygd vilket gör att jag kände mig ännu tryggare.

Han har en stor socialkompitens som gör att han kan tala och förstå både säljare och köpare. Den här mäklaren har både hjärna och hjärta som gör att jag kände mig helt trygg hela vägen.

Jag är verkligen nöjd med mitt val av mäklare.

Jag rekommenderar starkt Mäklare Johan Samuelsson när du ska sälja din bostad.
    2022-12-29 Verifierad kund
    Mäklarens bemötande var positivt.
    Vi fick löpande information hela tiden.
    Vi hade höga förväntningar och de uppfylldes nästan trots att det inte är så bra tider för försäljning just nu.
  • sålde sitt hus med hjälp av Johan Samuelsson en del av Fastighetsbyrån Mjölby
    • Skänninge
    2022-12-17 Verifierad kund
    Mycket hjälpsam och bra kommunikation