Trevligt bemötande. Smidig snabb affär.
Martin Sigvardsson
Martin Sigvardsson är mäklare på Fastighetsbyrån Mölndal
.Martin Sigvardsson har varit registrerad mäklare sedan 2009-04. Martin Sigvardsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 129 omdömen med ett betyg på 4.7. Martin Sigvardsson har haft 20 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
129 omdömen om Martin Sigvardsson
Martin är en trevlig och enkel att göra med man. Mina förväntningar kring hur en mäklare skall vara är kunnig, insatt i objekten samt kunna ta han om sina klienter. Martin lever upp till detta och jag skulle rekommendera honom för framtida objekt.
Först och främst tyckte vi att Martin är väldigt trevlig. Han kom på besök för att ska gå genom säljprocessen.Han förklarade väldigt tydligt och hjälpte oss hela vägen till försäljningen och vi fick bra råd och tips från honom med! Vi kände att vi kunde ringa och prata med honom när vi kände det! Vi är faktiskt väldigt nöjd med honom!
Martin är en otroligt vänlig, förstående och seriös mäklare med stort engagemang.
Tack Dalia! Nu kommer ni gå från nytt till ännu nyare och större så det kommer blir super! Vi ses på tillträdet. /Martin
Han var otrolig Lättsam, när vi hade frågor så visade han sig väldigt proffsig och kunnig! En super bra upplevelse från start!
Tack Andrea för dina värmande ord. Tiden kommer gå fort och rätt var det är så är det tillträde och flytt för er. Ha nu en fin sommar och bara höra av er om det är några frågor. Ses vi på tillträdet. /Martin
Mycket kompetent och trevlig. Visade stort engagemang och mycket kunskap om området.
Tack! Vad glad jag blir att ni nöjda. Hoppas att din far kommer trivas i sin nya bostad. Tack för den fina rekommendationen.
Super! Trevlig. Tog reda på svar på våra funderingar. Kändes ärligt!
Martin kom in i ett senare skede av processen med mycket energi och engagemang. Vi fick till en mycket bra försäljning som överträffade mina förväntningar.
Alltid trevlig och mycket hjälpsam. Kan absolut rekommendera Martin Sigvardsson
Tack så mycket. Kommer bli super med er nya bostad och så ses vi på tillträdet. Tack än en gång och hälsa! /Martin
Engagerad mäklare som man kan lita på, som hjälpte oss med vårt hus.
Tackar för dessa värmande ord. Får du spåna på ljussättningen för nästa projekt :)