Elisabeth är en väldigt trevlig och sympatisk kvinna. Hade väl inga större förväntningar bara huset blev sålt, men Elisabeth har verkligen utfört sitt arbete till stor belåtenhet och så fort hade jag inte i min vildaste fantasi kunnat tänka mig endast 10 dgr tog det. Jag kommer att varmt rekommendera Elisabeth om jag vet någon som ska sälja
Elisabet Östlund
Elisabet Östlund är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Elisabet Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Elisabet Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.8. Elisabet Östlund har haft 23 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
45 omdömen om Elisabet Östlund
Proffesionellt och vänligt bemötande både vid visningar och möten. Bra admministration och hantering vid köpet av bostaden.
Elisabet Östlund kombinerar hög professionalitet i sin yrkesroll med personlig värme. Jag är mycket nöjd med resultatet av försäljningen och kan varmt rekommendera Elisabet som mäklare.
Elisabet har uppfyllt alla mina förväntningar på en bra mäklare. Elisabet har förstått och hanterat mina önskemål och varit en bra rådgivare under hela försäljningen och varit snabb med svar. Jag kan varmt rekommendera Elisabet som mäklare och kommer att kontakta henne vid framtida uppdrag. Med vänlig hälsning, Åke Larsson
Lyhörd, erfaren och serviceminded. Bra att bolla olika tankar och scenarier med. Lätt att få förtroende för.
Elisabet var tydlig i sin kommunikation och hur hon gick till väga för att nå det gemensamma målet.
Tack Felice, jag hoppas du ska trivas bra i din nya lägenhet!
Bra, men kanske kan bli bättre med att vara tydlig med med kunder.
Ja det är tråkigt med oseriösa budgivare som hoppar av. Jag hoppas du ska trivas bra i lägenheten!
Hej! Jag träffade Elisabet och från första gången gjorde hon ett mycket underbart och trevligt intryck på mig. Jag såg hos henne en mycket lyhörd, uppmärksam och mycket bra person när vi började kommunicera närmare med henne i processen att sälja en bostad. Resultatet av Elisabets goda arbete överträffade alla mina förväntningar, eftersom allt var så professionellt och med stor intelligens att båda parter, jag och köparen, var mycket nöjda med resultatet. Stort, uppriktigt tack till Elisabet för ett väl utfört jobb som...
Tack själv för förtroendet och jag önskar dig allt gott framöver!
Hon var trevlig och snabb handling. Vi är nöjd på köpet.
Hoppas ni ska trivas bra i Ektorp 🤗
Elisabet ger ett mycket proffsigt och lugnt intryck. Vi känner oss trygga i att göra en affär som är mäklad av henne Hon gav oss möjlighet att titta på lägenheten vid en tidpunkt som passade oss samtidigt som hon hittade en snabb tid för kontraktsskrivning Elisabet känns lösningsorienterad och säkerställer att vi som Köpare är nöjda
Tack Lars, jag är övertygad om att ni kommer att trivas bra i er nya fina lägenhet.