Elisabet Östlund
Elisabet Östlund är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Elisabet Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Elisabet Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.8. Elisabet Östlund har haft 18 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
27 omdömen om Elisabet Östlund
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Kan varmt rekommendera Elisabet om ni funderar över vilken mäklare ni ska välja.
I vårt fall hjälpte Elisabet oss med en försäljning och jag har bara positivt att säga.
Kan inte tänka mig något som kunde gjorts bättre.
10 av 10 -
Kunnig erfaren och trevlig. Elisabeth har sålt åt mig två gånger och bättre mäklare när det gäller proffsighet och personligt bemötande i kombination har jag svårt att tänka mej.
Rekommenderar å det varmaste! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Elisabet är proffsig och gjorde ett mycket bra intyck när vi köpte vår lägenhet.
Elisabet är en mycket trevlig och energisk person
Bra, engagerad och kunnig mäklare med bra personlig service.
Så trevlig med god kompetens på hög nivå.
Jag upplevde Elisabet som väldigt engagerad och vänlig mot mej. Hon blev så glad att jag kunde köpa lägenheten för jag blev så förtjust i den vid första visningen. Jag ringer ibland för frågor och hon är tillmötesgående och svarar alltid på mina frågor. Jag har varit på visning av lägenheten 3 gånger och det var en positiv kontakt hela tiden. Elisabet utstrålar glädje och värme, hon har en naturlig framtoning och jag upplever henne som en skicklig mäklare.
Bra kommunikation, feedback och återkoppling genom hela säljprocessen.
Hon levde upp till dem förväntningar jag hade på en bra och driven mäklare,
Har blivit mycket bra bemött av mäklaren, proffsigt men samtidigt avslappnat. Det har varit mycket tryggt att ha Elisabeth som mäklare.