Elisabet Östlund
Elisabet Östlund är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Elisabet Östlund har varit registrerad mäklare sedan 2004-08. Elisabet Östlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.8. Elisabet Östlund har haft 18 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
33 omdömen om Elisabet Östlund
Sedan starten hos Reco 2022
sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Bra !!!!!!!!!! Ññññññññññññññññññññ
köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
* Mäklaren gav ett trevligt första intryck.
* Förväntningarna var att jag skulle få tydliga svar på mina frågor - och det fick jag!
* Jag kände att jag fick en självklar respons och blev bemött på ett personligt och uppriktigt sätt. mäklaren kändes kunna "sin sak i sammanhanget". Det kändes bra! -
Proffsigt och engagerat bemötande, tydlig info.
Mäklaren som jag köpte min nya lägenhet av förmedlade mitt namn till Elisabet Östlund. Hon kontaktade mig omgående för att höra om hon kunde hjälpa mig sälja min befintliga lägenhet. Som mäklare är hon "på" utan att vara krängig och hennes bemötande är både varm och professionell. Det märks att hon har lång erfarenhet. Bestluten som vi fattade längs vägen var välavvägda. Hon levde upp till mina förväntningar avseende både tillgänglighet för avstämning och kunskap om marknaden. Vi befinner oss i en marknad som har svalnat av något och jag är ändå mycket nöjd med processen.
Elisabet är snabb, flexibel, ärlig och bemöter alla dina behov av hjälp!
sålde sitt hus med hjälp av Elisabet Östlund en del av Fastighetsbyrån Nacka
Oerhört kompetent, vänlig och tillmötesgående.
En trygghet att vid sin sida😊
Rekommenderar Elisabeth till alla som planerar en försäljning av sin bostad! -
Kan varmt rekommendera Elisabet om ni funderar över vilken mäklare ni ska välja.
I vårt fall hjälpte Elisabet oss med en försäljning och jag har bara positivt att säga.
Kan inte tänka mig något som kunde gjorts bättre.
10 av 10 -
Kunnig erfaren och trevlig. Elisabeth har sålt åt mig två gånger och bättre mäklare när det gäller proffsighet och personligt bemötande i kombination har jag svårt att tänka mej.
Rekommenderar å det varmaste! -
Elisabet är proffsig och gjorde ett mycket bra intyck när vi köpte vår lägenhet.
Elisabet är en mycket trevlig och energisk person