Emanuel Turgay

Emanuel Turgay

Emanuel Turgay är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Emanuel Turgay har varit registrerad mäklare sedan 2017-10. Emanuel Turgay har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 308 omdömen med ett betyg på 4.9. Emanuel Turgay har haft 57 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2022-12 - 2023-11

308 omdömen om Emanuel Turgay

Sedan starten hos Reco 2017
Isaac Ibrahim Isaac A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka

Väldigt hjälpsam och trevlig person

Isaac Ibrahim Isaac A

Väldigt hjälpsam och trevlig person

Ugur T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Eriksberg

Utmärkt smidigt o glada gick så smidigt

Tatjana R
Botkyrka-Hallunda

Jag köpte en lägenhet via Emanuel. Han har verkligen gjort allt för att affären ska gå så fort och smidigt som möjligt med fullmakt för min fästman osv. Rekomenderar verkligen honom.

Masuma S
Köpte sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Alby

Väldigt hjälpsam och aktiv mäklare, som gjorde vår köp mycket smidigare. Stor tack till Emanuel.

Yusuf E
Sålde sitt hus med hjälp av Emanuel Turgay en del av Fastighetsbyrån Norra Botkyrka
Botkyrka-Hallunda

Ett trevligt och kompetent bemötande. Emanuel är engagerad och lätt att samarbeta med. Jag har ett högt förtroende för honom. Han är hjälpsam och proffsig. Rekommenderar starkt.

Nabel G
Botkyrka-Hallunda

Trevlig mäklare, mycket hjälpsam och flexibel. Nöjd med bemötandet!

Rana Z
Botkyrka-Hallunda

Har är tydlig, strukturerad, trevlig bemötande och engagerad.

Fuad A
Botkyrka-Brunna

Emanuel Turgay är lugn och trevligt person, är också noggrann bra på att svara på frågor samt hjälpsam. Rekommenderas varmt.

Sivarajah P
Botkyrka-Alby

Han är mycket snäll, duktig, effektiv och trevlig mäklaren. Han är bäst.