Bra, trevlig och proffsig. Jag hade hoppats på lite fler intressenter, men å andra sidan signerade vi ju före fotografering så det är ju till stor del orsakat av oss själva.
Erik Andersson
Erik Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
.Erik Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2010-12. Erik Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 286 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Andersson har haft 33 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
286 omdömen om Erik Andersson
Bästa mäklaren i norra djurgårdstaden 👍👍
Det är andra gången som vi har Erik som mäklare. Otroligt professionell och hjälpsam. Lyckades sälja innan visning pga sina kontakter i området. Kan starkt rekommendera Erik!
Mycket vänlig och tillmötasgående. Snabb på att svara/återkoppla. Mycket god lokalkännedom om området.
Jag fick bra information under tiden processen pågick. Mäklaren ordnade en kund som köpte lägenheten innan visning och jag blev nöjd med försäljningen. Jag förväntade mig visningar som blev inbokade men det behövdes inte då jag fick ett bud innan som jag blev nöjd med.
Snabb, engagerad, tillgänglig, hjälpsam
Smidigt, snabbt, professionellt och trevligt
Fantastic support and assistance over the purchase process. Professional and trustworthy!
Trevligt och professionellt bemötande. Bra återkoppling under säljprocessen.
Mycket trevligt bemötande. God och tät återkoppling allteftersom.