Joakim Fridsén
Joakim Fridsén är mäklare på Fastighetsbyrån Norrköping
.Joakim Fridsén har varit registrerad mäklare sedan 2017-03. Joakim Fridsén har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-05 och har fått 91 omdömen med ett betyg på 4.7. Joakim Fridsén har haft 23 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
91 omdömen om Joakim Fridsén
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Jag blev bemött på ett positivt och engagerande sätt. Det var lätt att prata med Joakim och han förklarade allting på ett bra sätt. Han levde upp till de förväntningar jag hade , vilka var att förklara hur hela processen gick till och att svara på mina frågor och se till så att jag kände mig trygg .
Joakim är väldigt positiv och har gjort sitt bästa för att försäljningen av mitt hus blev så bra som möjligt.
Jag är väldigt nöjd. -
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Norrköpings bästa mäklare - gör sitt jobb på ett seriöst och trevligt sätt!
Tydlig, informativ. Trevligt bemötande. Proffsig attityd. Snabb i informationsgivning. Telefon och mailkontakt fortgående. Trygg.
Kommer att rekommendera Joakim Fridsen i alla lägen.
MVH
Peter Skullman, Säljare -
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Jag är mycket nöjd med bemötandet av Joakim mycket nöjd även med försäljningen av fastigheten förväntningarna av försäljningen av fastigheten blev över min förväntan!
sålde sitt hus med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Mycket noggrant i detalj hur allt kommer att gå till! Raka ärliga svar. trevlig att prata med!
Andra gången på kort tid jag säljer via Joakim och även denna gång är jag väldigt nöjd.
Skötte hela processen professionellt och noggrant.
Kan varmt rekommendera Joakim! -
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Trevligt bemötande.
Hög servicegrad. -
Allt har fungerat mycket bra. Professionell bemötande engagerad och kompetent
köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Helt OK, trevlig Kille!
Lägenheten var ganska sliten så vi har en del att göra, det tar vår son Martin hand om! -
köpte sitt hus med hjälp av Joakim Fridsén en del av Fastighetsbyrån Norrköping
Trevligt bemötande och snabb återkoppling.