Frida Hyrelius
Frida Hyrelius är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje
.Frida Hyrelius har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Frida Hyrelius har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-03 och har fått 45 omdömen med ett betyg på 4.9. Frida Hyrelius har haft 42 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 45 Läs vad Frida Hyrelius
sålde sin lägenhet med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Bra trevligt och lugnt bemötande
Hade inga särskilda förväntningar.
Men det blev en mycket bra upplevelse. -
sålde sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Mycket proffsig och bra bemötande med regelbunden kommunikation och en planerad process som höll tidsplanen på ett fantastiskt sätt!
sålde sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Trevlig mäklare och lätt att göra med. Bostaden såldes!
sålde sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Mycket bra mäklare som trots svår marknad lyckades med försäljningen av huset.
Rekommenderas varmt. -
köpte sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Mycket professionellt bemötande. Det kändes tryggt och säkert. Hon var ärlig, respektfull och alltid tillgänglig.Frida har på ett proffsigt, realistiskt och personligt sätt slussat oss genom hela processen, varenda fråga, snabbt feedback och förklaring. Kan varmt rekommendera Frida Hyrelius.
Bra bemött och informerar bra, försäljningen gick snabbt och bra.
Hon har varit och är helt underbar. Har fungerat så bra från början. Hon får 5 av 5
köpte sin lägenhet med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Trevlig och kunnig. Gav oss förtroende
sålde sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Vi kände oss väl omhändertagna från start. Frida gav ett pålitligt professionellt intryck som höll hela vägen. Snabb på att återkoppla och effektiv i hanteringen av hela processen. Vi kan varmt rekommendera Frida som mäklare. Tom och Marja Grape
köpte sitt hus med hjälp av Frida Hyrelius en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Otroligt proffsig och trevlig.