Maria Bruce är mäklare på Fastighetsbyrån Norrtälje
.Maria Bruce har varit registrerad mäklare sedan 2020-12. Maria Bruce har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Maria Bruce har haft 35 försäljningar sen 2022-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-02 - 2023-01
81 omdömen om Maria Bruce
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Precis som en mäklare skall vara anser vi.
Alert och trevlig. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Väldigt trevlig och samarbetsvillig, kommer med bra tips och vill hjälpa för att det ska bli så bra som möjligt
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Vi är mycket nöjda med Maria Bruce.
Hon har överträffat våra förväntningar på ett utmärkt sätt. Mycket hjälpsam med alla frågor och gett oss information inför köpet.
Vi kan verkligen rekommendera Maria till andra köpare/säljare!
Hälsningar
Anette o ChristerTusen tack för fint omdöme! Nöjet är lika mycket på min sida ska ni veta. Känns som om cirkeln är sluten då ni ”hittat tillbaka” till Esplanaden igen. När säljaren dessutom är så glad för att det blev just ni som kommer att bo där blir jag riktigt varm i hjärtat.
Varma hälsningar till er! -
sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Ett mycket trevligt bemötande o proffsig handläggning, snabb försäljning o bra uppföljning. Vi är mycket nöjda.
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Hon är bra på det hon gör och det som gör kunden nöjd
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
1) Bemötande: På det allra bästa sättet man kan tänka sig.
2) Förväntningar: Förväntade mig att få sålt till våren men affären gick snabbt då det fanns en drivande och engagerande mäklare som förstår sig på marknaden och informerade fakta och ärlighet. Inget stress alls, bara empatisk och älskvärd.
3) Mycket kunnig och opartisk mäklare med bank erfarenhet i bagaget. Rekommenderar mycket varmt Maria Bruce som din mäklare i Roslagen. -
sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Hon är en positiv medmänniska alltså en underbar mäklare
sålde sitt hus med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Kunnig, omtänksam. Mycket förstående för vår situation.
Väldigt positiv. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Trevlig, snäll och professionell!
sålde sin lägenhet med hjälp av Maria Bruce en del av Fastighetsbyrån Norrtälje
Trevligt och engagerat bemötande. Snabba svängar med resultat över förväntan, både i hur smidigt det gick och vad budgivningen slutade på. Mycket nöjd!
Kan bara säga detsamma, vilket samarbete! Det gör mig genuint glad att ni uppskattat mitt arbete. Och hjärtligt tack för ni tog er tiden att lämna ett så fint omdöme. Det värmer gott. Det finns inget bättre kvitto än nöjda säljare och köpare och i detta fall är det precis så!
Grattis igen!
Vi ses på tillträdet!