Lennart Andersson
Lennart Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping
.Lennart Andersson har varit registrerad mäklare sedan 1993-04. Lennart Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 141 omdömen med ett betyg på 4.6. Lennart Andersson har haft 53 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 141 Läs vad Lennart Andersson
2021-01-08Verifierad kund
Smidigt och bra! Bra bemötande och hjälpsam!
köpte sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2021-01-07Verifierad kund
Köpte lägenhet och fick väldigt trevligt bemötande, svar på alla frågor och mycket annan hjälp.
2020-10-16Verifierad kund
• En Brf.
• professionellt och respektfullt bemötande
• Jag fick bättre service än jag hade förväntat mig.
•Snabb relevant och tydlig information.sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2020-05-17Verifierad kund
Lennart har ett trevligt bemötande samt är lätt att prata med.
Ger ett professionellt intryck. Lennart infriade alla mina förväntningar.sålde sitt hus med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2020-04-25Verifierad kund
Vi är inte så vana vid husaffärer men har uppfattat Lennart som sympatisk och professionell. Vår husaffär blev ganska ovanlig, tror vi, eftersom säljarna till vårt nya hus har köpt vårt hus.
köpte sitt hus med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2020-03-02Verifierad kund
Vi har kommit mycket bra överens, samarbetat bra
sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån NyköpingVi nådde inte dit vi ville prismässigt... Men det har varit ett nöje att träffa dig och att samarbeta i processen.
Lennart Andersson
2020-02-26Verifierad kund
Sålt en lägenhet.
Ett vänligt och bra bemötande, ärlig och rak.
Jag är nöjd med Lennart och kan rekommendera honom till andra.sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2020-02-05Verifierad kund
Sålt bostadsrätt. Bemötande är bra.
Är mycket nöjd med mäklaren.sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2020-01-30Verifierad kund
Jag har sålt min lägenhet i Oxelösund.
Jag blev bemött av Lennart med att bra bemötande Han är kunnig som mäklare.
Man kan känna sig trygg med honom.
Förväntningarna var att han skulle få min lägenhet såld vilket han fick tog inte alls så länge. Han hade en utmaning så lägenheten är behov av renovering.sålde sin lägenhet med hjälp av Lennart Andersson en del av Fastighetsbyrån Nyköping -
2019-12-29Verifierad kund
Vi har sålt ett hus och det gick snabbt och smidigt.