Malin Bosma

Malin Bosma

Malin Bosma är mäklare på Fastighetsbyrån Nyköping

Malin Bosma har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Malin Bosma har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 5.0. Malin Bosma har haft 5 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 70% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

53 omdömen om Malin Bosma

Sedan starten hos Reco 2021
Monica S
Isaksdal

Malin har en vänligt, ödmjukt bemötande men pushar på när det behövs. Hon var ej rädd för att sätta ribban högt. Då har vi prutmån om det skulle behövas. Det är synd att vi ej kunde avsluta försäljningen tillsammans med Malin. Jag kan rekommendera henne på det varmaste.

Jim P
Oxelösund

Trevligt och engagerad i bemötandet

Shahab A
Oxelösund

Världens bästa mäklare!! Om ni vill ha mirakel så välj Malin. Vi har aldrig träffat en smidigare eller grymmare mäklare! Tack för allt.

Magnus Peter F
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Oxelösund

Något annat än att ge Malin 5 av 5 stjärnor skulle vara omöjligt. Vi på Sundsörsvägen ger dem bästa rekommendationer för ett exceptionellt utfört uppdrag från start till målgång. Malin har alltid varit anträffbar och engagerad när vi har funderat över något även när det varit helg eller kl 21 på kvällen. Hon tar sig tiden och gör det där lilla extra som man kanske inte räknat med.

Eva P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping

Glad och positiv med ett mycket gott bemötande Kändes ärlig och fick oss att känna att detta boende var för oss. Vill köparen väl

Max B
Stenkulla

En affär som gick smidigt me bra hjälp och stöd, alltid tillgänglig!

Teresa K
Brandholmen

Toppen, på alla sätt !!! Rekommenderar verkligen!

Pawel M
Brandholmen

Toppbetyg för Malin! Vilken energi har den här tjejen! Malin arbetade hårt med försäljning av vår lägenhet och det gick smidigt, var i ständigt kontakt med oss, gett alltid goda råd. Mycket professionell bemötande!

Gunilla Kristina M
Sålde sitt hus med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Kisäng

Jag valde Malin som mäklare för hon var mest positiv, lyhörd och engagerad av dem jag träffade inför försäljningen. Trots sämre tider gick det snabbt att sälja.

Peter W
Köpte sitt hus med hjälp av Malin Bosma en del av Fastighetsbyrån Nyköping
Kisäng

Vi upplever Malin i hennes uppdrag som saklig, snabb i responsen. Ger svar på frågor, har hon inte svaret direkt så tar hon reda på fakta. Malin har vidare ett trevligt bemötande med en proffsig framtoning. Vi är jättenöjda Vänligen Peter och Annika