Julia Isaksson
Julia Isaksson är mäklare på Fastighetsbyrån Öland
.Julia Isaksson har varit registrerad mäklare sedan 2020-02. Julia Isaksson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-05 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Isaksson har haft 13 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
39 omdömen om Julia Isaksson
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Pigg och vaken - kommer att gå långt...
köpte sitt hus med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Julia har varit mycket engagerad och kompetent
sålde sitt hus med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Hon är mycket lyhörd, professionell och noggrann! Alltid glad och försöker göra allt för kundens bästa
sålde sitt hus med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Trevligt bemötande rakt igenom och utmärkt tillgänglighet. Snabba svar på frågor och funderingar och genomgående en trygg känsla genom hela säljprocessen.
sålde en tomt med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Julia var personlig men ändå professionell! Hon är tillmötesgående och undersöker oklara uppgifter.
Vi var så nöjda när vi köpte en fastighet hon förmedlade att vi valde att anlita henne när det var dax för oss att sälja. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Bra bemötande och professionell. Trevlig att har att göra med.
köpte en tomt med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Tillgänglig, proffsig och trevlig! Allt har gått smidigt och lätt vid vårt köp tack vare Julia.
sålde en tomt med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Proaktiv och snabb under hela processen med försäljningen. Bra återkoppling och bra dialog under hela försäljningen
sålde en tomt med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Proaktiv och snabb hantering av ärendet och försäljningen. Bra och snabb återkoppling under hela försäljningen
sålde en tomt med hjälp av Julia Isaksson en del av Fastighetsbyrån Öland
Snabb och proaktiv under försäljningen. Snabb och bra återkoppling under processen. Mycket nöjda