Anton Lindström
Anton Lindström är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Anton Lindström har varit registrerad mäklare sedan 2017-09. Anton Lindström har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.7. Anton Lindström har haft 32 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 89% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 46 Läs vad Anton Lindström
2020-12-26Verifierad kund
Otroligt trevlig och lätt att ha att göra med. Han hade mitt fulla förtroende och husförsäljningen gick jättebra. Jag kan varmt rekommendera Anton som mäklare!
sålde sitt hus med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro -
2020-11-05Verifierad kund
Av de åtta mäklarna jag tidigare gjort affärer med under åren så har Anton Lindström varit den överlägset bästa och trevligaste.
Rekomenderas varmt!sålde sitt hus med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro -
2020-11-02Verifierad kund
Anton har skött vår försäljning av vårt radhus på bästa tänkbara sätt från början till slut. Han har hållit oss informerad under hela processen vilket gjort att vi har haft och har ett stort förtroende för honom. Han har överträffat våra förväntningar vilket gjort att vi känts oss trygga.
sålde sitt hus med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro -
2020-09-26Verifierad kund
Vår första villa. Fick professionellt stöd och hjälp i processen. Trevligt bemötande.
2020-09-24Verifierad kund
Vi är så nöjda med Anton! En snabb affär där han var mycket flexibel och engagerad. Vi var i trygga händer under hela processen och bor nu äntligen i vårt fina radhus!
2020-09-21Verifierad kund
Allt var bara jätte bra ! 10 av 10 mäklare får Anton
2020-08-19Verifierad kund
Köpte ett fritidshus. Mäklaren OK lite bättre än genomsnittet.
2020-06-24Verifierad kund
Ordning på detaljerna & förberedd.
köpte en tomt med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro -
2020-06-03Verifierad kund
Hej, vi har sålt en villa med hjälp av Anton, vi blev väl omhändertagna under hela säljprocessen. Anton tog till sig av våra önskemål och frågor på ett bra sätt och höll oss informerade av allt som hände.
Ulf Råslindsålde sitt hus med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro -
2020-06-01Verifierad kund
Sålt radhus.
Bra intryck och bemötande. Lugn.
Det tog för lång tid innan huset kom ut som kommande.sålde sitt hus med hjälp av Anton Lindström en del av Fastighetsbyrån Örebro