Bra bemötande. Väldigt trevlig. Bra på att informera tydligt och enkelt. Hela köpet har varit smidigt från början till slut. Mycket nöjda!
Philip Dag
Philip Dag är mäklare på Fastighetsbyrån Örebro
.Philip Dag har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Philip Dag har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.8. Philip Dag har haft 2 försäljningar sen 2023-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-06 - 2023-08
10 omdömen om Philip Dag
Philip har varit väldigt bra på att tydligt informera om tidsplan och nästa moment och att följa upp det vi kommit överens om. Han är noggrann i alla delar och jag har känt mig trygg genom hela processen och de förhandlingar som har varit. Kan rekommendera honom som en duktig och pålitlig säljare.
Trevlig och kunnig. Gav svar på alla våra frågor. Mycket hjälpsam och stödjande under hela processen. Flexibel med tiden. Rekommenderar Philip varmt.
I en komplicerad process har Philip vartit lyhörd och tillmötesgående,varit oerhört hjälpsam, kunnig samt lätt att ha kontakt med. En mäklare jag varmt rekommenderar.. Dessutom gick affären överförväntan snabbt.
Vi upplevde Philip som en förtroendeingivande person. Han var tillmötesgående och tålmodig med våra frågor. Han var även lugn och inte hetsig som många mäklare kan vara - det uppskattade vi mycket! Det enda som hade kunnat gjorts bättre är en tydligare kommunikation kring tomtgränsen på tomten. Vi frågade vid två tillfällen, och det hade varit bättre att få besked om han skulle kolla upp det, eller om ansvaret låg hos oss att kolla upp och ev bekosta.
Mycket bra trevligt bemötande arbetsam Att få lägenheten såld och det fixade han . Kan verkligen rekommendera Philip Dag.
Mycket positivt. Trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande och ett bra jobb med vår försäljning
Jag blev väldigt nöjd över min försäljning via Philip. Jätte trevlig bemötande. Jag rekommenderar han starkt till alla som ska sälja sin a bostäder.
Först och främst är han väldigt artig och snäll, för det andra är han väldigt flitig och bryr sig inte om vilken tid på dagen eller natten det är. Han är väldigt duktig på sitt arbete och är tålmodig، trots att jag inte är så duktig på svenska, förklarade han alla detaljer. Han är väldigt bra mäklare!