Anna Alvagard (fd Larsson)
Anna Alvagard (fd Larsson) är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Anna Alvagard (fd Larsson) har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Anna Alvagard (fd Larsson) har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-12 och har fått 65 omdömen med ett betyg på 5.0. Anna Alvagard (fd Larsson) har haft 4 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
65 omdömen om Anna Alvagard (fd Larsson)
Sedan starten hos Reco 2012
köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Alvagard (fd Larsson) en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Har bara positiva saker att säga om Anna. Hon är trevlig och hjälpsam, agerar professionellt, är påläst och insatt i detaljer.
sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Alvagard (fd Larsson) en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Fantastiskt engagemang, alltid påläst, förtroendeingivande och alltid trevlig.
Jobbar hårt, tävlingsmänniska som verkligen gör allt för att maximera försäljningspriset. Trevlig och sympatisk och bra att ha att göra med. Toppen helt enkelt!
Vi fick otroligt bra betalt! -
Anna kändes redan från första mötet som en lyhörd och professionell mäklare och trevlig och pålitlig som person. Hon lyckades över våra förväntningar och var i princip tillgänglig dygnet runt och alla dagar. Flexibel med visningar och informerade oss hela tiden vad som pågick. Marknadsföringen måste varit perfekt om vi ser på alla som kom efter alla negativa skriverier i tidningarna. Kommer definitivt att rekommendera henne och även fråga henne om råd när jag ska köpa lägenhet.
Hälsningar Lars FonserStort tack Lars för fina ord och stort tack för förtroendet att ta hand om er försäljning. Alltid trevligt att ha med er att göra. Hjälper er gärna i framtiden med råd och hjälp kring bostadsmarknaden på alla sätt. Allt gott och på återhörande inom kort. Hälsningar Anna Alvagard
Anna Alvagard (fd Larsson) -
Vi kan varmt rekommendera Anna som mäklare! Från första mötet till genomförd försäljning kände vi oss trygga och prioriterad. Hon har alltid varit lyhörd och närvarande och tydlig i sin kommunikation med oss. Vi blev supernöjda med vår försäljning!
Väldigt smidig process att ha Anna som mäklare. Bostaden såldes innan visning och vi fick det vi ville för lägenheten vilket är fantastiskt.
Trevligt, professionellt och mycket responsivt. Återkommer alltid och mycket noga med att informera och vara tillgänglig för både köpare och säljare.
Vi är mycket nöjda med Anna som mäklare och hon , tillsammans med hennes team, gjorde ett fantastiskt arbete genom hela processen. Anna är väldigt professionell, trevlig och kunnig inom området. Vi fick ett oerhört vänligt bemötande från första början och hon älgar väldigt kommunikativ genom hela vår försäljningsprocessen. Vi har tidigare sålt lägenheter genom mäklare men aldrig haft den erfarenheten vi fick med Anna. Vi rekommenderar verkligen Anna!
Tusen tack för super fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att ha med er att göra och så kul att försäljningen blev så lyckad men bra slutpris och super nöjda köpare. Tveka inte att höra av er med frågor och funderingar framöver. Allt gott. Trevlig dag och på återhörande
Anna Alvagard (fd Larsson) -
Hon uppfyllde kraven som god representant för sitt företag. Angenäm att ha att göra med
Mvh
Ulf F -
Bra bemötande.
Snabb kontakt och löpande information.
Tydlig beskrivning av säljprocessens olika delar.Tusen tack för fin rekommendation, uppskattas stort. Så trevligt att ha med er att göra och så kul att försäljningen blev så lyckad men bra slutpris och super nöjda köpare. Tveka inte att höra av er med frågor och funderingar framöver. Allt gott. Trevlig dag och på återhörande
Anna Alvagard (fd Larsson)