Lovisa Hedlund
Lovisa Hedlund är mäklare på Fastighetsbyrån Östermalm
.Lovisa Hedlund har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Lovisa Hedlund har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 87 omdömen med ett betyg på 5.0. Lovisa Hedlund har haft 32 försäljningar sen 2022-06 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2022-06 - 2023-05
87 omdömen om Lovisa Hedlund
Sedan starten hos Reco 2020
sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Hedlund en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Fantastiskt bra! Alltid positiv och hittar lösning till allt. Bra kommunikation och sålde lägenheten till det pris vi satte som mål.
Lovisa är en proffsig mäklare som är effektiv engagerad och tydlig i sin kommunikation. Vi fick hela tiden uppdatering om hur det låg till i processen. Duktig på att planera och finns alltid tillgänglig. Vi är så tacksamma för att vi hade Lovisa som mäklare både när vi sålde och när vi köpte. Hon är en stjärna!
Mycket trevlig och lätt att ha att göra med
Mina förväntningar var inte så stora med tanke på marknadsläget
Lovisa höjde dock mina förväntningar
Hon arbetar snabbt och effektivt. Täta rapporter om buden. Kort sagt. Proffsigt. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Hedlund en del av Fastighetsbyrån Östermalm
Köpte av Lovisa och hon var toppen genom hela processen, gav löpande uppdateringar, engagerade sig i alla frågor och gav ett supertrevligt bemötande! :)
Lovisa är en stjärna! Engagerad, proffsig, målinriktad och dessutom med hjärta i alla hon gör. Att ha en sådan mäklare i en tuff marknad gör hela skillnaden. Mina starkaste rekommendationer!.
Lovisa har varit tillgänglig och engagerad under hela processen! Vore det inte för hennes trevliga bemötande och kunnighet hade slutresultatet inte varit densamma. Nästa lägenhetsförsäljning görs med Lovisa!
Lovisa har varit toppen genom hela processen! Trevlig, professionell och tillmötesgående. Hon har funnits där och svarat på alla våra frågor och gjort det lilla extra. Vi har verkligen känt oss trygga från början till slut.
Vi upplevde Lovisa som proffsig, påläst och tillmötesgående!
Alltid positiv och arbetar tålmodigt för att uppnå ett bra resultat.
En riktig klippa! Bra kommunikation och positiv attityd.