Med öppen och rak kommunikation har hela försäljningen kring min lägenhet känts så lätt! Emelie är tydlig och lättsam, kunnig och seriös. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera att ta hjälp av henne.
Emelie Stendahl
Emelie Stendahl är mäklare på Fastighetsbyrån Östhammar
.Emelie Stendahl har varit registrerad mäklare sedan 2012-10. Emelie Stendahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-10 och har fått 53 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Stendahl har haft 5 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
53 omdömen om Emelie Stendahl
Bästa snabb servis enkel och tydlig förklaring hjälpsam ,trevlig och mycket profs arbete bästa Emelie Mvh Murat
Köpte Wilhelm 611.Albertinas väg 51. Mycket lyhörd,öppen Emelie..Ja jag är nöjd, även med kontakter,frågor omkring köpet.Tillgänglig och intresserad.Svarar snart på sms. Hade inga förväntningar,men jag gillade att hon hade koll på "vad jag gjorde " Jag gick ju ändå in i en annans privata.Kände av respekten för ägaren +++ ,vid visningen ! Jag gillar Emelie !!
Jag köpte en bostadsrätt. Jag är mycket nöjd med den servicen som Emelie erbjöd. Tydlig och bra information. Var det något jag undrade över så hjälpte hon mig med det.
Sålt lägenhet Emelie är mycket kompetent, engagerad tillmötesgående och trevlig. Jag kan verkligen rekommendera henne. Hon får högsta betyg.
Mkt bra bemötande.alkt flöt på mkt bra
Ha r köpt en lägenhet, Emelie har varit trevligt och profiionellt till mötes gående från visning till slut köp.
Sålde en lägenhet via Fastighetsbyrån. Jag är otroligt nöjd med hela affären. Från första kontakt med mäklare, fotograferingen, visningarna och försäljningen. Professionellt och vänligt bemötande från mäklaren hela vägen från start till slut. Jag kommer absolut att anlita Fastighetsbyrån i Östhammar för eventuella fastighstsförsäljningar i framtiden.
En väldigt duktig mäklare, lätttillgänglig och bra på ge ut information .
Trevlig, påläst, bra återmatning på frågor, intresserad, inte pådrivande på något sätt,