Olivia Rustas
Olivia Rustas är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Olivia Rustas har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Olivia Rustas har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 22 omdömen med ett betyg på 4.8. Olivia Rustas har haft 24 försäljningar sen 2022-08 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2022-08 - 2023-05
22 omdömen om Olivia Rustas
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Olivia är toppen. Det här är mitt livs första större köp och Olivia är väldigt kunnig, lugn och tydlig. Jag har inte haft några direkta funderingar eller bryderier under fastighetsköpets gång eftersom Olivia hela tiden legat "steget före" och förklarat vad som sker härnäst osv.
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Ett väldig trevligt bemötande som gav förtroende och ett lugn.
Enkel att ha att göra med och alltid tillgänglig vid frågor och funderingar. -
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Mycket bra mäklare, kunnig och professionell.
köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hon var lugn och saklig, gick igenom allting och svarade på frågor.
Alltid vänlig och hjälpsam. -
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Proffsigt bemötande hela vägen, nöjd på alla sätt.
köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Olivia skötte det smidigt och bra. Hörde av sig ofta och kollade läget. Vid visningen hade hon tagit reda på frågor vi hade om huset.
Nöjd med allt. -
köpte sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Trevligt person med bra bemötande och fick svar på alla frågor och även tips och råd vad ska man göra efter köpet av huset! Varmt rekommendera till alla som vill både sälja eller köpa ett hus!
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Fantastiskt bemötande och duktig på att svara snabbt på alla frågor. Bra upplägg på sättet att visa och sälja. Mycket bra lugn då hon kanske blev bemött av lite irritation från vår sida någon gång.Löste allt på ett mycket bra sätt.
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Jag har blivit vänligt bemött, förstående för mina önskningar och fått bra service. Jag hade inga förväntningar då det var min första försäljning. Förstående och ger service, lätt att få kontakt med både via tfn o mail.
sålde sitt hus med hjälp av Olivia Rustas en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Olivia var en väldigt bra och hjälpsam mäklare. Det skulle vara fint att möta henne igen!