Större karta Vägbeskrivning
Emilia Lewin

Emilia Lewin
en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Hornsgatan 166, 117 28 Stockholm

4.5 / 5 i betyg — 6 rekommendationer

Läs vad 6 användare tycker om Emilia Lewin

 • Anna J
  Anna J skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Jag kan varmt rekommendera Emilia Lewin när ni ska sälja/köpa er bostad. Alltid lika trevlig, proffsig, positiv attityd och tillgänglig.
  Mvh Anna
  2014-11-20 Emilia L svarar Anna J
  Tack Anna! Det har varit väldigt roligt att sälja din fina lägenhet och du har varit fantastisk att samarbeta med, nu hoppas jag att nästa plats för dig blir minst lika bra. /Emilia
  gillar detta
 • Linda Å
  Linda Å skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Jag kan varmt rekommendera Emilia Lewin på Fasighetsbyrån Södermalm! Hon har ett stort och varmt engagemang, är personlig och var framförallt proffsig under hela processen.
  2014-11-03 Emilia L svarar Linda Å
  Tack Linda för din fina rekommendation. Jag är glad att du är nöjd, vårt samarbete har fungerat utmärkt. Med vänlig hälsning Emilia
  gillar detta
 • t
  t skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Vi köpte en lägenhet som Emilia Lewin förmedlade. Hon gjorde inget jätteimponerande intryck, och kändes inte vaken genuint kunnig eller engagerad, men gjorde inga konkreta fel
  2014-06-24 Emilia L svarar t
  Hej Theres. Jättetråkigt att höra att ni känner så. Har inte fått liknade kritik tidigare men tar självklart till mig och ska tänka på det i framtiden. Tack för feedbacken, jag hoppas att ni ska trivs i er nya bostad.
  2014-06-24 t svarar Emilia L
  Hej Emilia!

  Jag ber om ursäkt om det låter väl hårt, jag var inte så bekväm med hela iden kring att skriva ett omdöme från första början. Sett till hur det ser ut nu kan jag också ångra det eftersom korthuggenheten i det jag skrev gör att det kanske låter värre än det var.
  För att vara mer konstruktiv kan jag säga att vi fick känslan av att vi inte var så prioriterade, kanske för att det objekt vi köpte hade de förutsättningar det hade. Vi var inte helt nöjda med att få höra att en annan spekulant fått ett helt annat svar på frågan om ev stambyten, och att det under själva skrivprocessen kändes lite oengagerat från din sida. Däremot är vi mycket tacksamma och nöjda med att du kunde ordna tillträdet tidigare.
  Jag kan revidera mitt betyg för att inte låta så hård, jag var som sagt inte helt införstådd i hur viktigt ett sånt här värderingsverktyg verkar vara för er?

  Ha en trevlig semester.
  mvh
  Theres
  Läs mer genom att expandera tråden +
  gillar detta
 • Martina D
  Martina D skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Jag kan varmt rekommendera Emilia Lewin på Fastighetsbyrån. Jag och min sambo sprang på henne när vi letade efter ny lägenhet och när vi gick ut från visningen sa jag direkt till min sambo att jag ville att hon skulle vara den som säljer min lägenheten. Emilia är otroligt trevlig och lätt att prata med, kunnig och tar sig verkligen tid till att svara på alla frågor man kan ha. Jag uppskattar även att det inte behöver vara så pretantiöst utan allt kändes väldigt avslappnat och hon har glimten i ögat. Jag kommer absolut att använda mig utav Emilia den dagen det blir dags för försäljning igen.
  2014-04-30 Representant för Fastighetsbyrån svarar Martina D
  Tack Martina, vilken otroligt fin rekommendation! Jag ser fram emot att sälja dina lägenheter i framtiden också. Med vänlig hälsning/Emilia Lewin
  gillar detta
 • Kent K
  Kent K skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Jag sålde min lägenhet på Tideliusgatan med hjälp av mäklare Emilia Lewin på fastighetsbyrån. Och jag kan rekomendera både Emilia och fastighetsbyrån. Allt skötes mycket proffsigt och smidigt. Jag är en mycket mycket nöjd kund av fastighetsbyrån! ????
  2014-04-15 Representant för Fastighetsbyrån svarar Kent K
  Tack Kent för det fina omdömet! /Emilia Lewin
  gillar detta
 • Kristoffer S
  Kristoffer S skrev om Emilia Lewin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
  Vi sålde vår lägenhet i Hornstull genom Emilia Lewin på Fastighetsbyrån Södermalm. Hon var grymt proffsig och hjälpsam! Ställde upp för oss och var engagerad. Det var aldrig några problem när vi hade frågor eller synpunkter. Vi är väldigt nöjda med Emilia och kan varmt rekommendera henne!
  2014-03-11 Representant för Fastighetsbyrån svarar Kristoffer S
  Tack Kristoffer och Helena! Jag är glad att ni är nöjda, det har varit ett nöje att hjälpa er till en lyckad affär. Med vänlig hälsning Emilia
  gillar detta
Jonna Sarstedt
4.8 / 5 — 137 recos
Cecilia Hjelmér
4.9 / 5 — 131 recos
Malin Miura
4.8 / 5 — 106 recos
Pia-Lotta Svensson
4.7 / 5 — 95 recos
Emanuel Gallo
4.6 / 5 — 62 recos
Alex Edenvik
4.8 / 5 — 54 recos
Lars Falk
4.8 / 5 — 50 recos
Rebecca Sundström
4.8 / 5 — 49 recos
Sally S. Marzban
4.6 / 5 — 41 recos
Fredrik Lindblad
4.9 / 5 — 29 recos
Sandra Eriksson (fd Bengtsson)
4.7 / 5 — 21 recos
Alexandra Hanwik
4.7 / 5 — 20 recos
Niklas Rosenberg
4.8 / 5 — 16 recos
Åsa von Zweigbergk
4.5 / 5 — 12 recos
Emilia Lewin
4.5 / 5 — 6 recos
Nikita Moskovkin
5.0 / 5 — 3 recos
Marit Nordin
4.7 / 5 — 3 recos
Olivia Raaé
0.0 / 5 — 0 recos
Emilia Grund
0.0 / 5 — 0 recos