Ioana Monciu Amores

Ioana Monciu Amores

Ioana Monciu Amores är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Ioana Monciu Amores har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Ioana Monciu Amores har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 77 omdömen med ett betyg på 4.9. Ioana Monciu Amores har haft 40 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

77 omdömen om Ioana Monciu Amores

Sedan starten hos Reco 2021
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Ioana Monciu Amores en del av Fastighetsbyrån Södermalm
    2023-03-06 Verifierad kund
    Överlag bra upplevelse under hela processen.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Ioana Monciu Amores en del av Fastighetsbyrån Södermalm
    • Maria
    2023-03-06 Verifierad kund
    Vi upplevde Ioana, flexibel, noggran och proffessionell i försäljningen av vår bostad.
    En mycket smidig försälning som skedde på förhand genom på gång.
    Ioana var även ett mycket bra stöd och rådgivare i köpet av vår nya bostad. Vi kan varmt rekommendera henne!
    2023-03-06 Verifierad kund
    Ioana överträffade alla våra förväntningar och mer därtill. En rakare, smartare och hårdare jobbande mäklare går inte att hitta. Det märktes också på resultatet. Som en bonus råkar hon vara en sjukt trevlig människa också. Vi kan inte rekommendera Ioana nog!
    2023-02-09 Verifierad kund
    Trevlig och snabb. Har egentligen inget mer att säga men behöver tydligen komma upp i trettio tecken för att det ska räknas så nu kan jag sätta punkt.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Ioana är mycket kompetent, engagerad och effektiv. Jag kände mig trygg genom hela processen. Kan varmt rekommendera Ioana som mäklare. Tack för ett gott samarbete!
  • Mats L
    • Maria
    2023-02-01 Verifierad kund
    Trevligt bemötande
    Bra info före o efter
    Snabb o proffsig hantering under
    kontrakts skrivningen.
    Rekommenderar gärna!
    2023-01-24 Verifierad kund
    Ioana har varit en klippa genom hela vår bostadsförsäljning. Hon har gett oss ärliga råd och det har hela tiden känts som att hon haft vårt bästa i åtanke när hon agerat. Det har varit lätt och trevligt att ha kontakt med Ioana och vi rekommenderar henne varmt till andra kunder!
    2023-01-16 Verifierad kund
    Ioana was very proactive and solution driven. I was impress how she was always looking for ways to make both seller and buyer happy. Her can-do attitude and personalised support made a huge difference on making me feel confident to close the deal. I would recommend Ioana to anyone looking for a smart, hard-working and kind professional.
    2023-01-06 Verifierad kund
    Lyckades på under en vecka hitta en köpare och sälja vårt bostad.

Professionellt och bra bemötande under hela processen.
    2022-12-05 Verifierad kund
    Anlitade en annan lokalt förankrad mäklare som har väldigt många bostäder ute till salu i området. Direkt efter det märkte jag hur ointresserad denna mäklare var. Tacksam över att en vän så starkt rekommenderade Ioana. Snacka om fingertoppskänsla, en egenskap som jag värderar oerhört högt på denna svåra marknad. Jag är och förblir evigt tacksam för det du har gjort för mig, och du har mina rekommendationer livet ut. Du är fruktansvärt duktig på ditt jobb.