Max Calland

Max Calland

Max Calland är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Max Calland har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Max Calland har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-06 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.8. Max Calland har haft 30 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

110 omdömen om Max Calland

Sedan starten hos Reco 2018
Camilla P
Högalid

Max har, både vid köpet av vår nya 4:a och försäljning av nuvarande 3:a, varit suverän att jobba med! Proaktiv information, tydligt och löpande under hela processen. Han återkopplade snabbt vid frågor - har varit ett nöje att samarbeta! Våra varmaste rekommendationer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fredrik K
Katarina

Ett kanon bemötande och informativ i all kommunikation. Snabb på svara när man har frågor samt en väldigt trevlig person.

Alexander M
Maria

Professionell, påläst om bostadsrättsföreningen samt enkel att ha och göra med.

Birgitta G
Hammarby Sjöstad

En vänlig person med både lyhördhet och driv som lyckades föra affären i hamn! Jag är nöjd!

Maria S
Hammarby Sjöstad

Mycket bra bemötande som var utöver hans uppdrag. Noggrann och lyhörd -skulle anlita honom vid försäljning också.. Anledningen till att det inte blir full pott var att det saknades prospekt vid visningen.

Jasmine N
Hammarby Sjöstad

Bra, trevlig och tydlig mäklare!

Ulf A
Sofia

Mänsklig, så långt från karikatyren bilhandlare man kan komma, men kunnig och precis. Hanterade våra önskemål mycket bra.

Elin B
Sofia

Trevlig, snabb och lätt att kommunicera med! Han vägledde mig tryggt genom varje del av processen. Han levde upp till mina förväntningar helt och hållet!

Ann-Britt P
Hornstull

Bra service och snabb handläggning.

Thea P
Sofia

Max är trevlig, tillmötesgående och det känns tryggt att köpa lägenhet med honom som mäklare.