Jag fick ett mycket positivt intryck av Paulina! Hon var insatt i lägenheten som vi nu köpt och var driven men samtidigt ödmjuk i sitt säljande. Skulle varmt rekommendera henne!
Paulina Uebel
Paulina Uebel är mäklare på Fastighetsbyrån Södertälje
.Paulina Uebel har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Paulina Uebel har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-02 och har fått 151 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Uebel har haft 12 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-11
151 omdömen om Paulina Uebel
Paulina är en erfaren och mycket kompetent mäklare som med sitt professionella och trevliga sätt skapar förtroende hos såväl säljare som köpare. Som säljare upplevde vi att Paulina hade en tydlig strategi i utförandet av uppdraget som hon effektivt anpassade under processen. Lyhörd och lätt att nå vid behov. Vi rekommenderar Paulina starkt!
Gillade hennes lugna sätt att förklara för säljaren som var lite osäker.
I en tuffare marknad krävs det mer av mäklaren... men även av säljaren. Med gemensamma krafter blev det ett helt okej resultat. I en digitaliserad mäklar-tjänst känns det som att man som säljare och köpare får ta ett större ansvar. Men vår mäklare fanns alltid till hans när vi hade några frågor.
Proffsigt bemötande, ortoligt nöjd med slutpriset!
Allt fungerat bra! Jag tror att alla inblandade är nöjda. Håkan
Paulina har varit väldigt trevlig sen första mötet och visat en professionalitet som får mig som köpare att bli mer positivt inställd till objektet hon varit ansvarig mäklare för. Visningen var väldigt trevlig och när det fanns frågor som Paulina inte kunde besvara visade hon stort intresse i att kunna besvara frågorna inom snar framtid.
Trevligt bemötande och bra erfarenhet.
Väldigt proffsig, alltid trevligt bemötande, mycket snabb på att återkoppla och svara på frågor!
En duktig och trevlig mäklare. Rekommenderas