Lugn trygg och tydlig. Allt som vi bokat och kommit överens om gällande visningar och tider har funkat perfekt
Per Larsson
Per Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Sollentuna
.Per Larsson har varit registrerad mäklare sedan 1999-06. Per Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Per Larsson har haft 12 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 92% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
13 omdömen om Per Larsson
Köpte ny bostad december 2022 och sålde min nuvarande bostad med Per februari 2023 med +10%. Mycket nöjd med samarbetet med mäklaren Per Larsson på Fastighetsbyrån Sollentuna. Kan verkligen rekommendera honom till alla som vill ha en erfaren mäklare som tillgodoser säljarens vilja och önskemål kring försäljning.
Väldigt professionell, kunnig och hjälpsam
Per är en mycket trevlig, kompetent och förtroendeingivande mäklare. Han är lugn och behaglig i sitt sätt och ger både goda råd men lyssnar samtidigt in vad vi som säljare önskar. Det märks att Per har lång erfarenhet som mäklare och han skötte försäljningen av Lomvägen 635 på ett alldeles utmärkt sätt. Vi kan verkligen rekommendera Per som mäklare! Mvh Charlotta
Trevlig, lugn, förtroendeingivande och tillmötesgående! Finns bara positivt att säga om Per i hans profession.
En lugn, saklig och förklarande person som ger ett förtroendeingivande intryck och är engagerad och tillmötesgående. Jag har bara positivt att säga om honom i hans profession. Hälsar Gunnel Undin
Trevlig, förtroendegivande och kompetens mäklare. Höll bra kommunikation och lugnande oss när det behövdes
Mycket förtroendegivande och seriös.
Det kändes jättebra att jobba med Per. Försäljningen av bostaden kändes tryggt från första möte och gav ett bra resultat. Jag är jättenöjd.
Trygg och bra rådgivning och handledning genom säljprocessen. Allt gick över förväntan. Kan bara rekomendendera.